@HOMEΠΑΙΔΙ

Ακαδήμεια: Εργαστήρια για μικρούς, σεμινάρια για μεγάλους

Εργαστήρια για μικρούς, σεμινάρια για μεγάλους και προσκλήσεις για να συμμετέχετε και εσείς περιλαμβάνει το πρόγραμμα του πολιτιστικού κέντρου Ακαδήμεια για το Σάββατο 14 και την Κυριακή 22 Ιανουαρίου.

Ακαδήμεια: Εργαστήρια για μικρούς, σεμινάρια για μεγάλους

Με δύο εργαστήρια δημιουργικής κίνησης, ένα για παιδιά προσχολικής ηλικίας και ένα για παιδιά δημοτικού, αλλά και ένα ενδιαφέρον σεμινάριο για εκπαιδευτικούς, υποδέχεται την καινούρια χρονιά το πάντα δραστήριο πολιτιστικό κέντρο Ακαδήμεια. Το in2life εξασφάλισε προσκλήσεις για να διασκεδάσουν οι μικροί και να μαθαίνουν οι μεγαλύτεροι.

Εργαστήρια δημιουργικής κίνησης για παιδιά 3-6 ετών & παιδιά Δημοτικού
Σάββατο 14 Ιανουαρίου
Για παιδιά 3-6 ετών: 5:00 μ.μ. -6:00 μ.μ.
Για παιδιά Δημοτικού: 6:00 μ.μ. - 7:00 μ.μ.

Εμψυχώτρια: Μάτα Μάρρα: Χορεύτρια, Χορογράφος, Δασκάλα Δημιουργικής κίνησης και σύγχρονου χορού

Για παιδιά 3-6 ετών: Γατάκια και ποντικάκια - Ένα παραμυθάκι για να παίξουμε στο εργαστήρι δημιουργικής κίνησης. Τα όμορφα γατάκια περνούν τις μερες τους τεμπελιάζοντας. Ώσπου μια μέρα, τα σκανταλιάρικα ποντικάκια που εμφανίζονται στο σπίτι, τους κλέβουν όλο το γάλα. Τι θα κάνουν τα γατάκια τώρα που δεν έχουν τίποτα να φάνε; Θα ψάξουν να βρουν ποιος τους ήπιε το γάλα...
Για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για το εργαστήριο δημιουργικής κίνησης για παιδιά 3-6 ετών, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην Φόρμα του Διαγωνισμού.

Για παιδιά Δημοτικού: Η μαγεία των αριθμών - Εργαστήρι δημιουργικής κίνησης για παιδιά Δημοτικού. Με τα σώματα μας θα ανακαλύψουμε την μαγεία των αριθμών. Την μοναδικότητα του αριθμού 1, πώς κινούμαστε με βάση τον αριθμό 2, πως αλλάζει η δυναμική μας με τον αριθμό 3. Και θα γιορτάσουμε το 2012.
Για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για το εργαστήριο δημιουργικής κίνησης για παιδιά δημοτικού, κάντε κλικ εδώ και συμπληρώστε τη Φόρμα του Διαγωνισμού

Κόστος Συμμετοχής: 10 ευρώ

Πληροφορίες - κρατήσεις: Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια», Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ.: 210-5125600

Τρίωρο σεμινάριο για εκπαιδευτικούς
Κυριακή 22 Ιανουαρίου
, Ώρα 10:00 π.μ. - 1:00 μ.μ.

Ενότητα: Πώς μπορώ να κάνω το μάθημά μου ενδιαφέρον για μένα και τους μαθητές μου; Διαφορετικές προτάσεις διδασκαλίας για κάθε τάξη

«Μια γιορτή... μια συνάντηση» :Εναλλακτικοί τρόποι προσέγγισης και οργάνωσης μιας σχολικής γιορτής, Εμψυχώτρια: Λένα Μαυρίδου (Δασκάλα, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου «Θέατρο και Εκπαίδευση»)

Στόχος του εργαστηρίου είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να οργανώσουν με δημιουργική διάθεση μαζί με τους μαθητές τους τη γιορτή του σχολείου που έχουν αναλάβει. Με την κατάλληλη χρήση των τεχνικών του Θεάτρου και του Δράματος (δραματοποίηση, διακειμενική σύνθεση, εργαστήρι γραφής, θεατρικό αναλόγιο) και με αφορμή την γιορτή της 25ης Μαρτίου οι συμμετέχοντες δουλεύοντας σε ομάδες θα «χτίσουν» σταδιακά το περιεχόμενο της γιορτής με βάση τους άξονες (ιστορικό-πληροφοριακό, ιδεολογικό, καλλιτεχνικό-αισθητικό) που αυτή πρέπει να καλύπτει ενώ ταυτόχρονα θα δημιουργήσουν «γέφυρες» επικοινωνίας με το παρόν και την επικαιρότητα.

Για να κερδίσετε προσκλήσεις για το σεμινάριο των εκπαιδευτικών, κάντε κλικ εδώ και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην Φόρμα του Διαγωνισμού

Κόστος συμμετοχής: 30 ευρώ
Ημερομηνία λήξης συμμετοχών: Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Πληροφορίες - κρατήσεις: Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια», Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ.: 210-5125600

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Η λογική στους ερωτευμένους είναι σαν τον δαυλό μέσα στην ομίχλη. Φωτίζει, αλλά δεν διαλύει."

Φραγκίσκος Βάκων, Άγγλος φιλόσοφος

 • 1095 - Την τελευταία ημέρα του Συμβουλίου του Κλερμόν, ο Πάπας Ουρβανός Β΄ ορίζει τον επίσκοπο Αντεμάρ του Πουί και τον κόμη Ραϊμόνδο Δ' της Τουλούζης ως επικεφαλής της Α' Σταυροφορίας στους Αγίους Τόπους.
  1520 - Ο Φερδινάνδος Μαγγελάνος, περνώντας από τον πορθμό που σήμερα φέρει το όνομά του, γίνεται ο πρώτος Ευρωπαίος εξερευνητής που φτάνει στον Ειρηνικό Ωκεανό μέσω του Ατλαντικού Ωκεανού.
  1582 - Ο 18χρονος Ουίλλιαμ Σαίξπηρ και η 26χρονη Ανν Χάθαγουεϊ πληρώνουν 40 αγγλικές λίρες για να βγάλουν άδεια γάμου.
  1814 - Οι «Τάιμς του Λονδίνου» είναι η πρώτη εφημερίδα που κάνει χρήση ατμοκίνητου πιεστηρίου για την εκτύπωσή της.
  1821 - Ο Παναμάς κηρύσσει την ανεξαρτησία του από την Ισπανία.
  1895 - Διεξάγεται ο πρώτος αγώνας αυτοκινήτων στην Αμερική. Συμμετέχουν 6 αυτοκίνητα, τρέχουν για 55 μίλια, και ο νικητής αναπτύσσει μέση ταχύτητα 7 μιλίων την ώρα.
  1910 - Ο Ελευθέριος Βενιζέλος κερδίζει τις εκλογές, με 307 από τις 362 έδρες της Βουλής.
  1964 - Εκτόξευση του αμερικανικού διαστημοπλοίου Mariner 4, του πρώτου που μετέδωσε κοντινές εικόνες του πλανήτη Άρη

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v