Χριστουγεννιάτικα Εργαστήρια Δημιουργικής Κίνησης στο Ακαδήμεια

Με αφορμή το παραμύθι «Ο εγωιστής γίγαντας» του Όσκαρ Ουάιλντ, το πολιτιστικό κέντρο Ακαδήμεια οργανώνει για το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου παιδικά εργαστήρια Δημιουργικής Κίνησης, για παιδιά 3 έως 6 ετών και παιδιά Δημοτικού. Κερδίστε από μία θέση.
Χριστουγεννιάτικα Εργαστήρια Δημιουργικής Κίνησης στο Ακαδήμεια
Δηλώστε συμμετοχή μέσω της  Φόρμας Διαγωνισμού και κερδίστε μία θέση για το παιδί σας σε κάθε εργαστήριο.

Με αφορμή το παραμύθι «Ο εγωιστής γίγαντας» του Όσκαρ Ουάιλντ, το πολιτιστικό κέντρο Ακαδήμεια οργανώνει για το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου Χριστουγεννιάτικα Παιδικά Εργαστήρια Δημιουργικής Κίνησης, για παιδιά 3 έως 6 ετών και παιδιά Δημοτικού.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011
Χριστουγεννιάτικα Εργαστήρια Δημιουργικής Κίνησης με αφορμή το παραμύθι
«Ο εγωιστής γίγαντας» του Όσκαρ Ουάιλντ
Για παιδιά 3-6 ετών:
5:00μ.μ. -6:00μ.μ.
Για παιδιά Δημοτικού: 6:00μ.μ. – 7:00μ.μ.

Εμψυχώτρια: Μάτα Μάρρα: Χορεύτρια, Χορογράφος, Δασκάλα Δημιουργικής κίνησης και σύγχρονου χορού

Η "Δημιουργική Κίνηση" απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια και χρησιμοποιεί το σώμα ως μέσo έκφρασης. δίνει το πλαίσιο και τα κατάλληλα ερεθίσματα για την σωστή εργασία με το σώμα και τον ειλικρινή αυτοσχεδιασμό.

Μέσα από τις δραστηριότητες του μαθήματος τα παιδιά θα κινούνται, χορεύουν, προτείνουν, φαντάζονται, αυτοσχεδιάζουν και αναπτύσσουν σωματικές, συναισθηματικές και αντιληπτικές ικανότητες. Το χριστουγεννιάτικο μας εργαστήρι είναι βασισμένο σε μια χαρούμενη και γεμάτη κινητικές δραστηριότητες διασκευή του παραμυθιού του 'Οσκαρ Ουάιλντ "Ο εγωιστής γίγαντας".

Κόστος Συμμετοχής: 10 ευρώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια», Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ.: 210-5125600, e-mail: [email protected],
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v