We love toys.gr: Γνωρίστε το κορυφαίο online κατάστημα παιχνιδιών

Άμεση εξυπηρέτηση, 5.000 διαφορετικοί κωδικοί, παράδοση μέσα σε 24 ώρες, δυνατότητα επιστροφής μέσα σε έναν χρόνο, επιστροφή χρημάτων με κάθε αγορά, υπενθύμιση γιορτών… Η αγορά παιχνιδιών γίνεται… παιχνιδάκι στο we love toys.
We love toys.gr: Γνωρίστε το κορυφαίο online κατάστημα παιχνιδιών
Το να επιλέγεις παιχνίδια για πιτσιρίκια δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά για όσους δεν έχουν ιδιαίτερη εμπειρία με το… σπορ. Και οι γονείς, όμως, καμία φορά δυσκολεύονται να ξεχωρίσουν το παιχνίδι που ταιριάζει καλύτερα στο παιδί τους, ανάμεσα στα χιλιάδες που στοιβάζονται στα ράφια των καταστημάτων.

Την λύση σε αυτούς αλλά και σε πολλούς ακόμα προβληματισμούς ενόψει της αγοράς ενός παιδικού δώρου έρχεται να δώσει το We Love Toys.gr, το κορυφαίο online κατάστημα παιχνιδιών, με τους 5.000 κωδικούς σε στοκ, την άμεση εξυπηρέτηση, την παράδοση μέσα σε 24 ώρες σε όλη την Ελλάδα και ένα πανέξυπνο σύστημα αναζήτησης προϊόντων ανάλογα με το φύλο και την ηλικία του παιδιού.

Ο κ. Διονύσης Ζήβας, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, μας αναλύει έναν προς έναν τους λόγους που το We Love Toys είναι το κορυφαίο online κατάστημα παιχνιδιών στην Ελλάδα:

Εξυπηρέτηση
«Πρώτη και απολυτή προτεραιότητα είναι η εξυπηρέτηση, που αποτελεί θεμελιώδες σημείο της κουλτούρας μας», λέει ο κ. Ζήβας. Το τηλεφωνικό κέντρο του We Love Toys είναι το κεντρικό σημείο επαφής της εταιρίας με τους καταναλωτές, πάντα διαθέσιμο για σχόλια και διευκρινίσεις και με δωρεάν κλήση.

Χιλιάδες κωδικοί παιχνιδιών
Για την ακρίβεια τουλάχιστον 5.000 διαφορετικοί κωδικοί σε στοκ, όχι μόνο παιχνιδιών αλλά και αμέτρητων άλλων ειδών που μπορεί να χρειαστεί ένα παιδί για τον προσωπικό του χώρο και το σχολείο του από ηλικία… μηδέν. Με αυτόν τον τρόπο το We Love Toys μπορεί να παρέχει την απόλυτη δέσμευση για 24 ώρες παράδοση πανελλαδικά. Κανένα άλλο site δεν το κάνει αυτό στην συγκεκριμένη αγορά.

Δωρεάν παράδοση από 49 ευρώ
Δωρεάν παράδοση από 49 ευρώ και άνω σε όλη την Ελλάδα, ανεξαρτήτως όγκου ή βάρους ή αντικαταβολής. Σε παραγγελίες έως 49 ευρώ, η χρέωση είναι 3 ευρώ ανεξαρτήτως όγκου ή βάρους ή αντικαταβολής.

365 ημέρες δικαίωμα επιστροφής
Δηλαδή ένας ολόκληρος χρόνος για να αποφασίσετε αν θέλετε ή όχι το προϊόν που αποκτήσατε από το We Love Toys και αν δεν το θέλετε να το επιστρέψετε δωρεάν! «Όταν λέμε δωρεάν επιστροφή εννοούμε ότι πάμε σε όλη την Ελλάδα, στην πόρτα του πελάτη και παραλαμβάνουμε το προς επιστροφήν προϊόν δωρεάν. Το ποσό που κόστισε το προϊόν πιστώνεται τότε στο πορτοφόλι του πελάτη στο site, και στην συνέχεια ο ίδιος αγοράζει ό,τι θέλει και όποτε το θέλει», διευκρινίζει ο κ. Ζήβας.

Επιστροφή χρημάτων σε κάθε αγορά
Σε κάθε αγορά από το We Love Toys έχετε επιστροφή 3% από 20 έως 49 ευρώ, 4% από 50 έως 99 ευρώ και 5% από 100 ευρώ και άνω. Για παράδειγμα, αν κάποιος αγοράσει προϊόντα αξίας 80 ευρώ θα μπουν αυτομάτως στο «πορτοφόλι» του στο site 3,20 ευρώ (4%). Ο πελάτης στην επόμενη παραγγελία του μπορεί να χρησιμοποιεί όσα ευρώ έχει μαζέψει στο «πορτοφόλι» του και να μειώνει το τίμημα που πρέπει να καταβάλει. Κανένα άλλο site δεν διαθέτει τέτοια υπηρεσία.

Super duper υπηρεσία: Υπενθύμιση εορτών!
Ένας έξυπνος και χρήσιμος τρόπος να θυμάστε τα γενέθλια και τις γιορτές όλων των παιδιών που περιμένουν κάτι από εσάς και να τους αγοράζετε τα καλύτερα δώρα. Το δοκιμάσαμε και μας ενθουσίασε Απλά καταχωρείτε όσα ονόματα παιδιών θέλετε μαζί με την ημερομηνία γεννήσεως και εορτής και επιλέγετε πόσες ημέρες νωρίτερα θέλετε να ειδοποιείστε από το We Love Toys, με προτάσεις δώρων για το φύλο και την ηλικία του παιδιού! Το δοκιμάσαμε και είναι απίστευτο! Κάντε το τώρα εδώ.

Αναζήτηση του τέλειου δώρου
«Έχουμε μια απίθανη και διασκεδαστική εφαρμογή που λέγεται "Δεν έχετε ιδέα τι ψάχνετε;" όπου με συγκεκριμένες ερωτήσεις με animation κάνουμε προτάσεις δώρων», αναφέρει ο κ. Ζήβας και προτείνει να το δοκιμάσουμε άμεσα εδώ.

Έκπτωση για πάντα
10% έκπτωση για πάντα στους γονείς διδύμων, τρίτεκνους και πολύτεκνους
. Τις κατηγορίες, δηλαδή, γονέων που οι προϋπολογισμοί τους είναι... ανεβασμένοι.

Οι πιο ανταγωνιστικές τιμές
Έτσι κι αλλιώς, και σε συνδυασμό με την επιστροφή 3%, 4% η 5% που αναφέρθηκε παραπάνω, το We Love Toys είναι μάλλον το πιο φθηνό site παιχνιδιών στην αγορά.

Super προσφορές και φανταστικά δώρα!
Ο Οκτώβριος είναι «Μήνας παιχνιδιών εκπαίδευσης/μάθησης, Παζλ κι Επιτραπέζιων» στο We Love Toys. Αυτό σημαίνει 10% έκπτωση σε όλα αυτά τα προϊόντα. Επιπλέον, όσοι αγοράσουν κάποιο από αυτά τα προϊόντα μπαίνουν αυτόματος σε κλήρωση για τρεις φωτογραφικές μηχανές Canon και 10 ακουστικά Pioneer. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ: Τον Νοέμβριο τους επισκέπτες του We Love Toys περιμένει ένας μεγαλύτερος διαγωνισμός, ο νικητής του οποίου θα βρεθεί μαζί με την οικογένειά του (έως 4 μέλη συνολικά) στην Disneyland στο Παρίσι, ενώ όλοι οι επισκέπτες θα απολαύσουν απίστευτες εκπτώσεις για τα Χριστούγεννα.

Μπείτε τώρα στο www.welovetoys.gr και βρείτε το τέλειο παιδικό δώρο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v