Εργαστήρια Δημιουργικής Κίνησης στο Ακαδήμεια: Κερδίστε "θέση"

Δύο ενδιαφέροντα Εργαστήρια Δημιουργικής Κίνησης μας περιμένουν το Σάββατο στο κέντρο πολιτισμού Ακαδήμεια, τα οποία απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 3 έως 6 και 6 έως 12 ετών. Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε μία δωρεάν θέση για το δικό σας παιδί!
Εργαστήρια Δημιουργικής Κίνησης στο Ακαδήμεια: Κερδίστε θέση
Δηλώστε συμμετοχή μέσω της  Φόρμας Διαγωνισμού και κερδίστε μία θέση σε κάθε πρόγραμμα. Αν σας ενδιαφέρει το πρόγραμμα για παιδιά 3-6 ετών γράψτε στην θέση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ της φόρμας διαγωνισμού τον αριθμό 3. Αν σας ενδιαφέρει το πρόγραμμα για παιδιά 6-12 ετών, γράψτε στην θέση επάγγελμα τον αριθμό 6.
Οι νικητές θα ανακοινωθούν εδώ την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου.

Η εμψυχώτρια Μάτα Μάρρα -Χορεύτρια, Χορογράφος, Δασκάλα Δημιουργικής κίνησης και σύγχρονου χορού- μας προσκαλεί αυτό το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου, στα εργαστήρια δημιουργικής κίνησης, στο πολιτιστικό κέντρο Ακαδήμεια.

Η δημιουργική κίνηση απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 3 χρονών και πάνω. Είναι ένα μάθημα κίνησης και αυτοσχεδιασμού, βασισμένο στην ενεργή και δημιουργική συμμετοχή των παιδιών. Δίνοντας το πλαίσιο και τα κατάλληλα για κάθε ηλικία ερεθίσματα, τα παιδιά χορεύουν, παίζουν, συνεργάζονται, φαντάζονται, προτείνουν, αυτοσχεδιάζουν, ζωντανεύουν παραμύθια με τις κινήσεις τους. Κάθε μάθημα περιλαμβάνει ασκήσεις, παιχνίδια, δραστηριότητες, αφηγήσεις.

Στόχος των μαθημάτων είναι η απόκτηση συνείδησης του σώματος, η πρόοδος στις κινητικές δεξιότητες, η καλλιέργεια της συνεργασίας και κυρίως η ανακάλυψη της προσωπικής κίνησης του κάθε παιδιού.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011
Ώρες: Για παιδιά 3-6 ετών: 11:00 π.μ.– 12:00μ. - με θέμα «ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ»
Για παιδιά 6-12 ετών: 12:00μ. – 1:00μ.μ. - με θέμα: «ΤΑ 4 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ: ΓΗ»

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια», Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ.: 210-5125600.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v