Christmas Magic World: Το πνεύμα των γιορτών στο Badminton

Ο μαγικός κόσμος των Χριστουγέννων ξετυλίγεται φέτος στον τεράστιο προαύλιο χώρο του θεάτρου Badminton. Εκεί με οδηγό τον Άη Βασίλη και τρενάκι την διασκέδαση μικροί και μεγάλοι μπαίνουν στο κλίμα των γιορτών.
Christmas Magic World: Το πνεύμα των γιορτών στο Badminton
Αυτές τις μέρες και μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2010, το μαγικό παραμύθι του Christmas Magic World ξετυλίγεται στον προαύλιο χώρο του θεάτρου Badminton. Τα πιο παραμυθένια Χριστούγεννα βρίσκουν το «στέκι» τους σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον που ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Δεν βρεθήκατε ακόμα στο Badminton; Γρήγορα, γιατί ο Καρυοθραύστης ετοιμάζεται να ανέβει στο πολύχρωμο καρουζέλ και τότε… άντε να τον προλάβεις!

Επίκεντρο των εορταστικών εκδηλώσεων της πόλης τείνει να γίνει το Christmas Magic World, το οποίο πραγματοποιείται φέτος υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο πολλαπλών εκδηλώσεων, έκτασης έξι στρεμμάτων, το οποίο για επτά εβδομάδες περιμένει μικρούς και μεγαλύτερους να μπουν στο κλίμα των γιορτών, να κάνουν τις αγορές τους και να διασκεδάσουν. Και όλα αυτά με τέσσερα παράλληλα δρώμενα που έχουν ως εξής.

Christmas Magic Show
Την σκυτάλη από την εκπληκτική χορευτική παράσταση «Ο Καρυοθραύστης» παίρνει από τις 17 Δεκεμβρίου και έως τις 28 Φεβρουαρίου «Ο Μεγαλέξανδρος και ο καταραμένος Δράκος» σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη, στην σκηνή του θεάτρου Badminton. Η παράσταση, που συνδυάζει τη μαγεία του κλασικού θεάτρου με τη γοητεία του θεάτρου σκιών, θα ανεβαίνει καθημερινά εκτός Δευτέρας. Τα εισιτήρια κοστίζουν από 12 έως 17 ευρώ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε μέσω του www.ticketnet.gr, στο κατάστημα Public Συντάγματος, σε όλα τα καταστήματα Fnac και στα ταμεία του θεάτρου Badminton (περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων στο τηλ. 210 88 40 600).



Christmas Magic Market
Για πρώτη ίσως φορά για τα ελληνικά δεδομένα, μία μεγάλη υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά, στα πρότυπα των αντίστοιχων παραδοσιακών της κεντρικής Ευρώπης, λειτουργεί στον υπαίθριο χώρο του θεάτρου Badminton. Στο Christmas Magic Market, περισσότερα από σαράντα παραμυθένια χριστουγεννιάτικα σπιτάκια φιλοξενούν επιχειρήσεις, που πωλούν μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως γλυκά, φαγητό, ποτά, λιχουδιές, παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, βιβλία, CD, αξεσουάρ, καλλυντικά, λευκά είδη, κοσμήματα, παραδοσιακά προϊόντα, εσώρουχα, gadgets και πολλά άλλα. Εκεί οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους σε φανταστικό σκηνικό, δοκιμάζοντας νέες γεύσεις και εμπειρίες. Παράλληλα, στα σοκάκια της αγοράς, η αγαπημένη φιγούρα των Χριστουγέννων, ο Άι Βασίλης, θα απογειώνει την εορταστική ατμόσφαιρα.

Christmas Magic Kinderland
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο τμήμα με ψυχαγωγικές δραστηριότητες για παιδιά. Περιλαμβάνει παραμυθένιες τέντες - εργαστήρια, στις οποίες, μέσα από διάφορες δράσεις, ενθαρρύνεται η δημιουργικότητα και η καλλιτεχνική έκφραση των μικρών επισκεπτών του Christmas Magic World. Στόχος αυτών των δράσεων είναι να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με τον παραδοσιακό τρόπο εορτασμού των Χριστουγέννων, να φτιάξουν μόνα τους τα στολίδια του δέντρου, να ζωγραφίσουν τις κάρτες τους και να πιστέψουν ότι τα Χριστούγεννα είναι το πιο ρεαλιστικό παραμύθι, όλων των ηλικιών. Ανάλογα με την προτίμηση των παιδιών, λοιπόν, οι τέντες εργαστήρια χωρίζονται σε: Εργαστήρι Χειροτεχνίας, Εργαστήρι Παραμυθιού, Εργαστήρι για Μαθητευόμενους Ζογκλέρ και Εργαστείρι Μαγειρικής.

Christmas Magic FunPark
Το στοιχείο που ολοκληρώνει τη μοναδική χριστουγεννιάτικη εμπειρία του Christmas Magic World είναι η δράση, το παιχνίδι και η συμμετοχή σε εορταστικά και μη events, που υπόσχονται να απογειώσουν το ενδιαφέρον και τα συναισθήματα του κοινού. Όλα αυτά εκτυλίσσονται στο συναρπαστικό Christmas Magic FunPark, όπου το σκηνικό συμπληρώνεται με μοναδικά στοιχεία και δραστηριότητες, όπως το τεράστιο παγοδρόμιο, με τη συντροφιά αγαπημένων χριστουγεννιάτικων ηρώων να οδηγούν τα βήματα των παιδιών, το carousel, το τρενάκι των Χριστουγέννων με οδηγό τον Άι Βασίλη, το κάστρο των ιπποτών με τις μοναδικές κατασκευές της Playmobil. Ακόμα δύο πίστες αναρρίχησης για μικρούς και μεγάλους προσφέρονται για επίδειξη αναρριχητικών δεξιοτήτων, ενώ στο bunjee τραμπολίνο τα παιδιά μπορούν να δοκιμάσουν εντυπωσιακά άλματα, τούμπες και ατελείωτες φιγούρες στον αέρα, με προηγμένο εξοπλισμό υψηλής ασφάλειας.

Συνεχής δράση, πολλαπλή φαντασμαγορία, προηγμένη υποδομή και ατελείωτη φαντασία είναι τα συστατικά του Christmas Magic World, όπου η γιορτή θα κρατήσει μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2010. Για το αναλυτικό πρόγραμμα των καλλιτεχνικών δρωμένων κάντε κλικ εδώ. Καλή μας διασκέδαση!

Christmas Magic World
Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή - προαύλιος χώρος του Θεάτρου Badminton
Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά 10.00 – 22.00
Είσοδος ελεύθερη
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v