Αργοναύτες: Μία μαγική περιπέτεια στο Θέατρο Προσκήνιο

Μια περιπέτεια με ζωντανή μουσική, σκιές, κούκλες και ηθοποιούς, βασισμένη στην ‘Αργοναυτική Εκστρατεία’, από τον Θίασο Ηλία Καρελλά, ανεβαίνει σε λίγες μέρες στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Προσκήνιο και το In2life θα είναι εκεί.
Αργοναύτες: Μία μαγική περιπέτεια στο Θέατρο Προσκήνιο
Οι τυχεροί αναγνώστες που κερδίζουν διπλές προσκλήσεις για την Κυριακή 20/12 είναι οι:

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΝΕΣΤΗ
ΚΑΡΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΣΑΜΑΡΑ ΜΑΡΙΑ
ΛΥΤΣΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΡΕΛΑ
ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΗ
ΗΛΕΚΤΡΑ ΘΥΜΙΑΝΟΥ
ΣΑΡΚΙΣ ΑΞΑΡΛΙΑΝ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΣΑΠΗ
ΜΑΥΡΕΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΥΝΙΟΡΑΚΗ
ΕΛΕΝΗ ΣΕΡΜΕΑ

Συνεχίστε να λαμβάνετε μέρος μέσω της
Φόρμας Διαγωνισμού , καθώς ο διαγωνισμός συνεχίζεται και την επόμενη εβδομάδα.

Μετά τον Ερωτόκριτο, τις Σκιών Ιστορίες, τους Όρνιθες, τον Θησέα και Μινώταυρο και τόσες άλλες παραστάσεις, που αγκάλιασαν με ενθουσιασμό μικροί και μεγάλοι θεατές, ο Θίασος Ηλία Καρελλά παρουσιάζει για την φετινή σεζόν την παράσταση ‘Αργοναύτες’, στο θέατρο Προσκήνιο, από την Κυριακή 1 Νοεμβρίου.

Ταλαντούχοι ηθοποιοί και μουσικοί, που παίζουν ζωντανά λαούτο, γκάιντα, κιθάρα, λύρα, νταούλι, βιολί και κλαρίνο, συναντούν κούκλες ανθρωπίνων διαστάσεων, πολύχρωμες φιγούρες και μαγικές σκιές και μας παρασύρουν σε ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες και ασταμάτητη δράση. Μέσα από ένα εμπνευσμένο σκηνικό και χρήση video art, μικροί και μεγάλοι θεατές θα γίνουν συνταξιδιώτες του Ιάσονα και της παρέας του για να συναντήσουν μυθικούς ήρωες, θεούς και αλλόκοτα πλάσματα, σε μία παράσταση με μελωδικούς σκοπούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα.

Τους 30 διαφορετικούς ρόλους του έργου ερμηνεύουν οι:
Κωνσταντίνα Γκόρου
Κάτια Ζαρκάδα
Αλέξανδρος Ιερωνυμίδης
Βασίλης Παπαγεωργίου
Φάνης Παυλόπουλος
Χρήστος Σύγγελος

Για τους ρόλους της Ήρας, της Αθηνάς και της Αφροδίτης, την φωνή της χάρισε η κ. Κάτια Δανδουλάκη.

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Θίασος Ηλία Καρελλά στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ παράλληλα διοργανώνονται ειδικές παραστάσεις για σχολεία (Δευτέρα–Παρασκευή, 10:30), με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ
Βρισκόμαστε στην πόλη της Ιωλκού, όπου βασιλεύει ο Πελίας, έχοντας πάρει με τη βία το θρόνο από τον αδελφό του. Ο λαός υποφέρει από τη βασανιστική του συμπεριφορά, αλλά το πλήρωμα του χρόνου φτάνει και ο Ιάσονας, αποφασίζει να πάρει πίσω αυτό που δικαιωματικά του ανήκει, δηλαδή τον θρόνο της Ιωλκού. Ο θείος του όμως δεν είναι και πολύ πρόθυμος να υποχωρήσει και βάζει τον Ιάσονα στη μεγαλύτερη δοκιμασία: να του φέρει το χρυσόμαλλο δέρας από τη μακρινή Κολχίδα. Με συμμάχους τους θεούς και συνταξιδιώτες τους πιο γενναίους πολεμιστές, ο ήρωάς μας επιβιβάζεται στην Αργώ και το ταξίδι ξεκινά. Θα καταφέρουν να γυρίσουν πίσω νικητές;

Από την ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 στις 11:30 το πρωί και κάθε Κυριακή έως τις 2 ΜΑΪΟΥ 2010.

Θέατρο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ (Παιδική Σκηνή): Στουρνάρη & Καπνοκοπτηρίου 8. Τηλ. Ταμείου: 210 8252242
Τιμή εισιτηρίου: 14 € (10 € για group)
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v