Mickey's Magic Show: Αγαπημένοι ήρωες και μάγοι στο Public

O Mickey, o Goofy και δύο διεθνούς φήμης μάγοι, επισκέπτονται για πρώτη φορά την Ελλάδα αποκλειστικά στο Public για να μας χαρίσουν ένα από τα πιο όμορφα σαββατιάτικα πρωινά, γεμάτο με θρυλικές ιστορίες της Disney και μαγικά κόλπα.
Mickeys Magic Show: Αγαπημένοι ήρωες και μάγοι στο Public
Για τους ανυπόμονους φίλους των μαγικών ηρώων της Disney που δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι την έναρξη των παραστάσεων του Mickey’s Magic Show, μια έκπληξη τους περιμένει αποκλειστικά στο Public!

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, μικροί και μεγάλοι δίνουμε ραντεβού με τους ήρωες των παιδικών μας χρόνων και παίζουμε μαζί τους μέχρι… τελικής πτώσεως.

Ο Mickey, o Goofy και οι δύο διεθνούς φήμης μάγοι του Mickey’s Magic Show, της μαγικής παράστασης της χρονιάς που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, υπόσχονται να μας χαρίσουν ένα από τα πιο όμορφα σαββατιάτικα πρωινά ταξιδεύοντας μας στις πιο θρυλικές ιστορίες της Disney και μυώντας μας στα μαγικά τους κόλπα.

Ακόμη μια φορά το Public παρέχει μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας στους μικρούς του φίλους, και υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις τους επόμενους μήνες! Μην το χάσετε!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v