Μαραθώνιος Αγάπης για το Παιδί από τη Marfin Egnatia Bank

Η Μarfin Egnatia Bank σε συνεργασία με το Marfin Foundation μας παροτρύνουν να δώσουμε κάτι από το υστέρημά μας για τα παιδιά, στο Bazaar που θα διοργανωθεί στα πλαίσια του Μαραθωνίου Αγάπης για το Παιδί 2008 -2009.
Μαραθώνιος  Αγάπης για το Παιδί από τη Marfin Egnatia Bank
Στα πλαίσια του Μαραθωνίου Αγάπης για το Παιδί 2008 -2009, που διοργανώνεται από τη Marfin Egnatia Bank σε συνεργασία με το Marfin Foundation και την υποστήριξη των εταιριών του Ομίλου Marfin Investment Group, θα πραγματοποιηθεί Bazaar των ιδρυμάτων που στηρίζει ο Μαραθώνιος, την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009 και ώρες 09:30 – 19:30, στην αίθουσα του Αττικό Μετρό στο Σύνταγμα.

Ιδρύματα, σύλλογοι και φορείς παιδιών με ειδικές ανάγκες, καθώς και αυτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, εκθέτουν τις δημιουργίες που έχουν κατασκευάσει τα ίδια τα παιδιά. Με περίπτερο ενημέρωσης θα συμμετέχει και η Παιδιατρική Κλινική «Μητέρα» του Ομίλου Υγεία.

Παράλληλα, από το περίπτερο της Τράπεζας θα πωλούνται τυχεροί λαχνοί που κληρώνουν πλούσια δώρα, καθώς και τα παιδικά παραμύθια του φετινού Μαραθωνίου από το συγγραφέα Νάσο Αθανασίου.

Όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τις δράσεις του Μαραθωνίου Αγάπης για το Παιδί θα διατεθούν υπέρ του σκοπού, σε Φορείς, Συλλόγους και οικογένειες παιδιών με ειδικές ανάγκες, με σοβαρές ασθένειες, καθώς και σε ορφανοτροφεία και οικοτροφεία.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v