Παιδικά κυριακάτικα μεσημέρια στο Ηard Rock Café

Αν αναρωτιέστε πώς να περάσετε τις Κυριακές σας με τα παιδιά, μία εξαιρετική ιδέα είναι να βρεθείτε στην οδό Φιλελλήνων, γιατί στο Ηard Rock Café της Αθήνας, κάθε Κυριακή είναι παιδική γιορτή.
Παιδικά κυριακάτικα μεσημέρια στο Ηard Rock Café
Αναρωτιέστε για μια ακόμη φορά πού θα περάσετε την Κυριακή με τους μικρούς σας αγγέλους; Την απάντηση θα τη βρείτε στο Ηard Rock Café της Αθήνας. Ένα κεφάτο, ζωντανό, γεμάτο εκπλήξεις παιδικό πάρτυ, περιμένει τους νεαρούς ρόκερς, κάθε Κυριακή στο αγαπημένο στέκι της οδού Φιλελλήνων.

Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα, τα παιδιά ξεφαντώνουν με τον Ανιματέρ, ο οποίος με παιχνίδια, μπαλονοκατασκευές και απίστευτα happenings διασκεδάζει τους λιλιπούτειους θαμώνες, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη γέλιο και χαρούμενες παιδικές φωνές, το απόλυτο Party!

Όσο για τα γεύματα; Οι μικροί φίλοι, μπορούν να επιλέξουν το γεύμα τους από το νέο μενού, ειδικά σχεδιασμένο και αφιερωμένο στα παιδιά. Ξεχωριστές προτάσεις αποτελούν το λαχταριστό burger, τα τραγανά φιλετάκια ή τα μακαρόνια με λευκή σάλτσα τυριών. Μάλιστα, όσο επιλέγουν, τα παιδιά μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά με τον ιδιαίτερο κατάλογο του εστιατορίου. Φτιαγμένος από οικολογικό χαρτί, περιέχει ειδικές χειροτεχνίες και ζωγραφιές για να τους μαθαίνει να αγαπούν και να προστατεύουν το περιβάλλον.

Με τις παιδικές Κυριακές στο Ηard Rock Café, μικροί και μεγάλοι περνάνε αξέχαστα, αφού και οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν, να απολαύσουν το καφέ ή το γεύμα τους και να συναντηθούν με τις παρέες τους.

Αν μάλιστα κάποιοι γονείς θέλουν να οργανώσουν πάρτυ έκπληξη στους αξιολάτρευτους μπόμπιρες, το Ηard Rock Café διαθέτει τον δεύτερο όροφο του κτιρίου, έχοντας πάντα σπέσιαλ προτάσεις και φυσικά σπέσιαλ τιμές.

To Ηard Rock Café της Αθήνας, λατρεύει τα παιδιά και το αποδεικνύει!

Από σήμερα, όταν σκέφτεστε παιδικό πάρτι, θα σκέφτεστε τις παιδικές Κυριακές στο Ηard Rock Café της Αθήνας.

Hard Rock Cafe Athens: Φιλελλήνων 18, Σύνταγμα. Τηλ. 210 3252758/ 210 3252742
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v