Παιδικά πάρτι: Η καλύτερη μέρα της ζωής τους!

Κλόουν, νεράιδες ή ταχυδακτυλουργοί; Ή μήπως παιχνίδι με τον Μίκυ και τη Μίνι; Η διοργάνωση ενός παιδικού πάρτι δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά αν θέλετε να τους προσφέρετε μία γιορτή που θα τους μείνει αξέχαστη. Απευθυνθείτε στους... ειδικούς. 
Παιδικά πάρτι: Η καλύτερη μέρα της ζωής τους!
Προσοχή: Οι τιμές στο παρόν δημοσίευμα ίσχυαν την ημερομηνία που γράφτηκε το άρθρο (Οκτώβριος 2007) και πιθανώς να μην έχουν καμία σχέση με τις τρέχουσες!

Χορός, τραγούδι, παιχνίδι… τι παραπάνω χρειάζεται το παιδί για να γίνει η μέρα των γενεθλίων του μία από τις καλύτερες της ζωής του; Αν η προετοιμασία του τέλειου παιδικού πάρτι σας μοιάζει βουνό, δεν έχετε παρά να καλέσετε μία «ομάδα δράσης» αποτελούμενη από κλόουν, ηθοποιούς, μάγους και ταχυδακτυλουργούς που μπορούν να διοργανώσουν για το παιδί και τους φίλους του ένα μοναδικό υπερθέαμα! Ο μεγάλος αριθμός τέτοιων γραφείων κάνει την τελική επιλογή ιδιαίτερα δύσκολη, γι’αυτό και εμείς επιλέξαμε κάποια από τα διασημότερα γκρουπ και μερικούς από τους ομορφότερους πολυχώρους παιδικών εκδηλώσεων της Αττικής για να διαλέξετε. Είστε έτοιμοι;

* Party Hall: Ο ιδανικός χώρος για παιδικά πάρτι! Διατίθεται μία μεγάλη πίστα χορού, μουσικό πρόγραμμα από το DJ, καραόκε, catering καθώς και πρόσθετες υπηρεσίες όπως κλόουν, διακόσμηση, face painting αλλά και τούρτα γενεθλίων. Οι τιμές ξεκινούν από 950 ευρώ για 40 με 45 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του catering και των ποτών. (Μεσογείων 317, 15231, τηλ. 210 67 44 441).

* Παιδότοπος Παραμύθι: Παραμυθένια παιδικά πάρτι για πρίγκιπες και πριγκίπισσες έως 12 ετών. Το παιχνίδι ξεκινάει με θεατρικό σκετς, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο εορτάζων ή η εορτάζουσα, ακολουθεί χορός, face painting και διάφορες άλλες δραστηριότητες που διοργανώνουν εξειδικευμένοι παιδαγωγοί. Οι τιμές ξεκινούν από 340 ευρώ για 20 παιδιά και 20 γονείς, από Δευτέρα έως Πέμπτη, ενώ για παρασκευοσαββατοκύριακα συνυπολογίστε άλλα 130 με 150 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του catering. (Ιφιγένειας 39, Ν. Ιωνία, τηλ. 210 27 11 811 – 210 27 16 716).

* Fantasia Party: Το γραφείο αναλαμβάνει την οργάνωση παιδικών στο χώρο σας ή και σε δική τους αίθουσα στο Ελληνικό, η οποία είναι πλήρως οργανωμένη και μπορεί να χωρέσει μέχρι 60 μεγάλους και 35 παιδιά. Η ενοικίαση της αίθουσας για 3 ½ ώρες θα σας κοστίσει 250 ευρώ, χωρίς το catering. Αν πάλι προτιμάτε η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί στο σπίτι σας, το γραφείο μπορεί να διαθέσει έναν αριθμό animators, όπως: πριγκίπισσες και νεράιδες που κάνουν παιχνίδια, face painting, χορεύουν με τα παιδιά κ.α. στα 60 ευρώ τη μία ώρα (90 ευρώ το δίωρο), κλόουν ηθοποιούς (ή πειρατές ή batman) που κάνουν παιχνίδια, φουσκώνουν μπαλόνια κ.α. στα 80 ευρώ τη μία ώρα (100 ευρώ το δίωρο), ταχυδακτυλουργούς – παρουσιαστές που κάνουν κόλπα με ζωντανά ζωάκια και διασκεδάζουν τα παιδιά με μικρόφωνο, στα 120 ευρώ τη μία ώρα, αλλά και το Κουκλοθέατρο Παραμύθι, με κανονική παράσταση για τα παιδιά που κοστίζει 210 ευρώ τα 50 λεπτά. (Κριμαίας 98, Γλυφάδα, τηλ. 210 96 37 927).

* Σφυριχτρούλες: Με 10ετή πείρα και συμμετοχές και σε αμέτρητες εκδηλώσεις, τηλεοπτικές και μη, οι σφυριχτρούλες αποτελούν εχέγγυο για τη διοργάνωση του παιδικού σας πάρτι. Πέραν των animateur και των κλόουν στις υπηρεσίες τους περιλαμβάνονται ξυλοπόδαροι, που έρχονται για να ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους στα 238 ευρώ, ζογκλέρ που κάνουν νούμερα με κορύνες, φωτιές κ.α. στα 238 ευρώ, ταχυδακτυλουργούς με αληθινά ζωάκια που κάνουν νούμερα με ζωάκια στα 179 ευρώ, φουσκωτά καστράκια τραμπολίνο στα 285 ευρώ για 4 ώρες, αλλά και ηχητική κάλυψη από DJ στα 242 ευρώ για όλο το πάρτι, πυροτεχνήματα στα 72 ευρώ και πολλά άλλα. (Tηλέφωνα κρατήσεων: 210 99 43 196, κιν. 6937 208 802).

* Αερόπλοιο: Μία ενδιαφέρουσα, εναλλακτική και πιο… καλλιτεχνική επιλογή. Στο χώρο του θεάτρου Τόπος Αλλού διοργανώνονται θεατρικές παραστάσεις αποκλειστικά για το δικό σας πάρτι. Κατά τη διάρκεια της παράστασης, οι γονείς των παιδιών απολαμβάνουν τον καφέ και το γλυκό τους στο όμορφο φουαγιέ, ακολουθεί φαγητό για όλους, η κοπή της τούρτες αλλά και διασκέδαση και παιχνίδι από έναν animateur που αναλαμβάνει να απασχολήσει τα παιδιά. Όλη η εκδήλωση διαρκεί 2 ½ με 3 ώρες και για 40 περίπου άτομα -γονείς και παιδιά- θα σας κοστίσει περίπου 600 ευρώ, χωρίς την τούρτα. (Κεφαλληνίας 17 & Κυκλάδων γωνία, Κυψέλη, τηλ. 210 86 56 004, 210 86 79 535).

* Παιχνιδοκαμώματα: Η εταιρία διοργανώνει στον δικό σας χώρο παιδικά πάρτι με διάφορες θεματολογίες. Ένα από τα πληρέστερα είναι το Cocktail Party, το οποίο περιλαμβάνει κλόουν-εμψυχωτή -τη στολή του/της την διαλέγετε εσείς- που παρουσιάζει ένα θεατρικό παιχνίδι, παιχνίδια με παντομίμα, μαγικά, μουσικά παιχνίδια, face painting και μπαλονοκατασκευές. Το κόστος της παρουσίασης ανέρχεται στα 70 ευρώ τη μία ώρα, ενώ για κάθε επιπλέον μισάωρο υπολογίστε άλλα 15 ευρώ. Μετά από συνεννόηση με την εταιρία μπορείτε να κανονίσετε και υπηρεσίες catering. (Tηλέφωνα επικοινωνίας: 210 82 59 289).

* Δελφινάκια: Η εταιρία παρέχει animateur που έρχεται στον δικό σας χώρο και διασκεδάζει τα παιδιά με χορό, τραγούδι, παιχνίδια, μπαλονοκατασκευές και face painting, καθώς και με διαγωνισμούς κίνησης, χορού και τραγουδιού. Το κόστο του animateur ανέρχεται στα 70 ευρώ την ώρα, ενώ για κάθε επιπλέον μισάωρο υπολογίστε ακόμα 15 ευρώ. Μπορείτε, επίσης, να παραγγείλετε catering από ένα συγκεκριμένα menu το οποίο κυμαίνεται στα 11-12 ευρώ το άτομο. (Tηλέφωνα επικοινωνίας: 210 66 15 366).

* Poly Party: Εδώ και 19 χρόνια η εταιρία αναλαμβάνει διοργάνωση παιδικών πάρτι στο χώρο σας, για παιδιά έως 12 ετών. Οι υπηρεσίες που παρέχονται περιλαμβάνουν ομαδικά παιχνίδια, χορό και τραγούδι, μαγικά τρικ, face painting, μπαλονοκατασκευές και ζωάκια. Ένας εκπαιδευμένος animateur φοράει τη στολή που επιθυμείτε και αναλαμβάνει να διασκεδάσει τα παιδιά για μία ώρα, με κόστος που ξεκινά από τα 50 ευρώ (15 ευρώ για κάθε επιπλέον μισάωρο). Μπορείτε επίσης να επιλέξετε και ένα menu για το πάρτι σας το οποίο ξεκινά από 4 ευρώ το άτομο, χωρίς την τούρτα. (Σοφούλη 5, Νέα Σμύρνη, τηλ. 210 93 73 100).

* Clownorama: Τοτό, Κίκο ή κάποιον άλλο; Επιλέξτε ανάμεσα σε 20 έμπειρους κλόουν αυτόν που προτιμάτε. Ανάλογα με την ηλικία του παιδιού σας, υπάρχουν κλόουν εξειδικευμένοι στην απασχόληση των παιδιών και άλλοι που κάνουν ταχυδακτυλουργικά. Έρχονται στον χώρο σας και πραγματικά κλέβουν την παράσταση. Οι τιμές τους ξεκινούν από 45 ευρώ και φτάνουν τα 100 ευρώ. (Tηλέφωνo επικοινωνίας: 210 60 31 260).

* Kidom (Allou Fun Park): Το Allou Fun Park το γνωρίζετε. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι πως το εξειδικευμένο του προσωπικό αναλαμβάνει τη διοργάνωση του παιδικού σας πάρτι στον παραμυθένιο χώρο του Kidom. Εκεί τα παιδιά μπορούν να εξερευνήσουν, να παίξουν, να γνωρίσουν το βυθό μέσα από το βυθισμένο Καράβι, να πετάξουν με μικρά ελεφαντάκια, να κάνουν τρενάκι… Αμέτρητες διασκεδαστικές δραστηριότητες, που περιλαμβάνουν φαγητό, χορό και τραγούδι, και θα μείνουν στο παιδί και τους φίλους του αξέχαστες. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά στη διοργάνωση του δικού σας πάρτι, επικοινωνήστε με τα γραφεία του Allou. (Κηφισού & Πέτρου Ράλλη, Αγ. Ι. Ρέντης, τηλ. 210 42 52 600).

Έλενα Μπούλια
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v