Δίχρονη μπέμπα την έκανε μεσάνυχτα από σπίτι στην Κρήτη

Βγαλμένη από ταινία είναι η ιστορία μιας μικρής… γυριστρούλας που το έσκασε βραδιάτικα από το σπίτι της στην Κρήτη.
Δίχρονη μπέμπα την έκανε μεσάνυχτα από σπίτι στην Κρήτη
Ένα απίστευτο κι όμως αληθινό περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Χερσόνησο της Κρήτης, με μια δίχρονη μπέμπα να ξεστρατίζει από το σπίτι της αργά το βράδυ, στα πρότυπα της γνωστής ταινίας «Ο μπόμπιρας ξεπόρτισε».

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του Creta Live το κοριτσάκι το βρήκε 61χρονος Ελληνο-Φιλιππινέζος, γυρνώντας από την δουλειά του σε ταβέρνα της περιοχής που είχε μόλις κλείσει.

Οι γονείς, που νόμιζαν ότι το παιδί κοιμάται ήσυχο στην κούνια του, πληροφορήθηκαν το απίστευτο περιστατικό στις 7.50 το πρωί, όταν η Αστυνομία τους χτύπησε την πόρτα. Η μικρή είχε διανυκτερεύσει στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Η υπόθεση εκδικάστηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, με τον πατέρα του παιδιού κατηγορούμενο για έκθεση κατά συναυτουργία (ως προς τη μητέρα η δικογραφία διαχωρίστηκε).

Ο πατέρας, που έλειπε από το σπίτι ως τις 2.15 το βράδυ του Σαββάτου λόγω του θανάτου της γιαγιάς του, ξέσπασε σε κλάματα μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, αναλογιζόμενος τι θα μπορούσε να είχε συμβεί στο παιδί. «Ευχαριστούμε τον Θεό και τον άνθρωπο που το βρήκε το παιδί…» είπε με λυγμούς.

«Είστε από τους τυχερούς» σχολίασε η πρόεδρος στον πατέρα. «Άλλοι σε ένα δευτερόλεπτο τα χάνουν όλα. Το πήρατε το μάθημα» είπε.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του πατέρα, κ. Παντελή Ρυακιωτάκη, νωρίς εκείνο το βράδυ ο εντολέας του ειδοποιήθηκε για το θάνατο της υπερήλικης γιαγιάς του και έτσι έφυγε για το χωριό προκειμένου να βοηθήσει στη διεκπεραίωση των διαδικαστικών της κηδείας.

Η σύζυγος με το παιδί έμειναν στο σπίτι. Η μαμά έπαιξε με το κοριτσάκι περίπου μέχρι τις 11 τη νύχτα οπότε και το έβαλε να κοιμηθεί στην κούνια του, στο παιδικό υπνοδωμάτιο. Η ίδια σιδέρωσε κάποια ρούχα και στη συνέχεια έπεσε και εκείνη για ύπνο. Ο μπαμπάς επέστρεψε στην οικία τους γύρω στις 2.15 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Επειδή γύρισε αργά, μπήκε στο σπίτι αθόρυβα για να μην τις ξυπνήσει.

Στο δικαστήριο αναφέρθηκε επίσης ότι οι γονείς έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να αποκτήσουν αυτό το κοριτσάκι, το οποίο μεγαλώνουν με πολλή αγάπη και στοργή. Η μπέμπα πηγαίνει σε ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό, η μονοκατοικία της οικογένειας είναι γεμάτη παιχνίδια ενώ διαθέτει και παιδότοπο.

Ο πατέρας κρίθηκε αθώος, ενώ διαβεβαίωσε το δικαστήριο ότι ήδη βρίσκεται σε επικοινωνία με τεχνικό προκειμένου να εγκαταστήσει δέσμες πέριξ της κατοικίας και συστήματα συναγερμού σε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα.

Πηγή: Creta Live 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v