Νταντά στην Κηφισιά έβγαζε γυμνές φωτογραφίες παιδιών

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως μια οικιακή βοηθός φωτογράφιζε γυμνά τα παιδιά που πρόσεχε και έστελνε το υλικό σε παιδόφιλους.
Νταντά στην Κηφισιά έβγαζε γυμνές φωτογραφίες παιδιών
Μια οικιακή βοηθός στην Κηφισιά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, φωτογράφιζε γυμνά τα παιδάκια που πρόσεχε και στη συνέχεια πουλούσε τις φωτογραφίες τους σε παιδόφιλους.

Η γυναίκα ηλικίας 28 ετών που έμενε στη βίλα ζευγαριού στην Κηφισιά προκειμένου να προσέχει τα παιδιά τους, αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς εντόπισαν προς μεγάλη τους έκπληξη τις γυμνές φωτογραφίες των παιδιών τους στο κινητό της και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι φωτογράφιζε τα παιδιά «για πλάκα», όμως μετά από έρευνα αποδείχθηκε ότι πουλούσε τις φωτογραφίες σε άτομα που φέρονται να εμπλέκονται σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Σε ανάρτησή του, ο συνδικαλιστής της ΕΛ. ΑΣ Χρήστος Μπαλάσκας, ανέφερε πως δύο αρχιφύλακες έλαβαν σήμα για άτομο το οποίο περίμενε να υποδείξει παράνομη φωτογράφηση στην περιοχή της Κηφισιάς.

«Οι συνάδελφοι αμέσως έσπευσαν για το σημείο και εκεί τους περίμενε ο παθών ο οποίος τους δήλωσε ότι στο κινητό τηλέφωνο μιάς αλλοδαπής γυναίκας την οποία είχε προσλάβει για οικιακή βοηθό και για την φροντίδα των τριών ανηλίκων παιδιών του, βρήκε γυμνές φωτογραφίες των παιδιών του. Η 28χρονη αλλοδαπή (από Νεπάλ) δήλωσε ότι είχε φωτογραφίσει τα ανήλικα για πλάκα», γράφει στη σελίδα του στο Facebook.

Η δράστις προσήχθη στο τοπικό Τ.Α. όπου σχηματίστηκε δικογραφία για παιδική πορνογραφία και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v