Τέλεια water parks σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Πέντε water parks, στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, για εκείνες τις καυτές μέρες που έχεις ανάγκη μια νεροτσουλήθρα.
Τέλεια water parks σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Επειδή λίγα πράγματα συγκρίνονται με το να ανεβαίνεις σε μια τεράστια νεροτσουλήθρα και μετά απλά να φωνάζεις ΤΖΕΡΟΝΙΜΟ και να βουτάς και να έχεις εκείνη την αδρεναλίνη, ψάξαμε και βρήκαμε μερικά τέλεια water parks μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας, αλλά και στα πέριξ της Θεσσαλονίκης, γιατί και στον βορρά έχουν σφίξει οι ζέστες.

Waterfun – Waterpark

Αναπαύσεως έναντι Ο. Δ. Δ. Υ., 13342 Άνω Λιόσια, τηλ. 694 499 3774
Το υδάτινο πάρκο Waterfun μετά από 20 χρόνια λειτουργίας στον Ισθμό της Κορίνθου μετακόμισε στα Άνω Λιόσια με ανανεωμένο look & feel. Πισίνες, νεροτσουλήθρες για μικρούς και μεγάλους, μπαρ, εστιατόριο και το μίνι μάρκετ, σε συνδυασμό με τη μουσική και το κέφι, καλύπτουν κάθε ανάγκη και χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία, σε έναν χώρο με έκταση 35 στρέμματα. Η γενική είσοδος είναι 15€, και 10€ για φοιτητές και ανέργους, ενώ η είσοδος για ΑμεΑ είναι δωρεάν.

Voula OnAqua Park

Με περισσότερα από 30 θαλάσσια παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, αυτό το πάρκο είναι ένας μικρός παράδεισος μέσα στην Αθήνα. Εκτός από αυτά, μπορείτε να κάνετε υδρόβια αερόμπικς και δημιουργικά σεμινάρια, ενώ στον χώρο λειτουργεί και θερινό σινεμαδάκι. Η γενική είσοδος για ολόκληρη ημέρα είναι 15€, ενώ για μία ώρα μόνο κοστίζει 8€.

Aquapolis

Θέση Γιαλού, Σπάτα
Με 17 τσουλήθρες για κάθε ηλικία, εδώ περνάμε άπειρες ώρες διασκέδασης. Το Aquapolis είναι μέρος του Αττικού Πάρκου και προσφέρει ατραξιόν για όλη την οικογένεια. Εδώ μπορείτε να οργανώσετε και παιδικό πάρτι. Η γενική είσοδος για τους ενήλικες είναι στα 20€.

Waterland

5η οδός, Ταγαράδες
Η Waterland είναι το πιο γνωστό water park της βόρειας Ελλάδας. Εκεί, το νησί του πειρατή περιμένει τους μικρούς του φίλους για… πειρατική διασκέδαση και τις κουρασμένες μαμάδες για να χαλαρώσoυν στην πισίνα του Ζεν. Η γενική είσοδος είναι 15€, αλλά μπορείτε να δείτε και επιπλέον προσφορές με ένα κλικ εδώ

Crazyland Water Park

Πευκοχώρι Χαλκιδικής
Ένας υπέροχος και τεράστιος χώρος, με τσουλήθρες και κατασκευές και – φυσικά – πρωταγωνιστή τα καταγάλανα, πεντακάθαρα νερά της Χαλκιδικής. Εδώ βρίσκουμε την απόλυτη χαλάρωση, και μπόλικες ώρες γέλιου και… κυνηγητού στο νερό. Η γενική είσοδος είναι στα 20€, αλλά μπορείτε να δείτε περισσότερες προσφορές εδώ

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v