6 όμορφες παιδικές παραστάσεις για να δείτε online με τα παιδιά

Γεμίζουμε ψυχαγωγικά τον ατελείωτο χρόνο που περνάμε στην καραντίνα με τα πιτσιρίκια, παρακολουθώντας έξι ωραιότατες παιδικές παραστάσεις online.
6 όμορφες παιδικές παραστάσεις για να δείτε online με τα παιδιά
Μην βαλτώνετε στον κατιμά των παιδικών παραστάσεων που υπάρχουν στο Youtube. Ξεχωρίσαμε και προτείνουμε έξι καλοπαιγμένες «εμπορικές» και μη προσπάθειες για να περάσετε μια όμορφη θεατρική βραδιά με τα πιτσιρίκια.

Το Βαλς με τα Παραμύθια

Η παιδική παράσταση των Κάρμεν Ρουγγέρη και Χριστίνας Κουλουμπή που ανέβηκ» την προηγούμενη σεζόν στο Θέατρο Κιβωτός είναι διαθέσιμη στο Youtube.



Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες

Το κλασικό έργο του Ιούλιου Βερν, ανέβηκε το 2002 στο Παιδικό Στέκι του Εθνικού Θεάτρου σε σκηνοθεσία Μαριάννας Τόλη.



Η χώρα των πουλιών

Ο Γιάννης Καλατζόπουλος διασκευάζει τους Όρνιθες του Αριστοφάνη σε μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους η οποία ανέβηκε το 2003 στο Παιδικό Στέκι του Εθνικού Θεάτρου.

Δείτε την εδώ

Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας

Τι θα λέγατε για λίγο… παιδικό Σαίξπηρ; Ο Γιάννης Γ. Ιορδανίδης διασκευάζει και σκηνοθετεί το έργο του μεγάλου άγγλου συγγραφέα σε μια ακόμα παράσταση του Εθνικού Θεάτρου από το μακρινό 2004.

Δείτε την εδώ

Ακαντού

Όλα τα αγαπημένα τραγούδια των Ζουζουνιών σε μία μουσική περιπέτεια που θα ενθουσιάσει τα πιτσιρίκια.





Η Βασίλισσα του Χιονιού

Μια όπερα για παιδιά σε σκηνοθεσία και μουσική του Θοδωρή Αμπαζή, η οποία ανέβηκε στο θέατρο Απόλλων στην Πάτρα και παρουσιάστηκε στην Αθήνα στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών τον Δεκέμβριο του 2015.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v