Sony Nav-u: Οδικοί χάρτες με... κρυστάλλινη φωνή

Τα νέα nav-u της Sony σας εξηγούν με κρυστάλλινη φωνή το χάρτη και εγγυώνται ότι το οδικό σας ταξίδι δεν θα καταλήξει σε… περιήγηση στο άγνωστο. Μεγάλης διάρκειας μπαταρία και οθόνη αφής 3,5 ιντσών με γωνία θέασης 80 μοίρες.
Sony Nav-u: Οδικοί χάρτες με... κρυστάλλινη φωνή

Μια σειρά από νέες μικρές και άψογα διαμορφωμένες, πλήρως φορητές συσκευές πλοήγησης κυκλοφόρησε η Sony. Τα nav-u σας δίνουν οδηγίες για το οδικό δίκτυο διαθέτοντας οθόνη αφής 3,5 ιντσών υψηλής ποιότητας με εξαιρετικά μεγάλη γωνία θέασης 80 μοιρών, η οποία σας δίνει βέλτιστη ευελιξία.

Όλα τα προϊόντα ”nav-u” προσφέρουν λειτουργία plug-and-play, η οποία συμπληρώνεται από μια έξυπνη βάση με βεντούζα εύκολης εγκατάστασης και απελευθέρωση μιας κίνησης. Η υψηλής ακρίβειας τοποθέτηση του ολοκληρωμένου κυκλώματος Sony GPS και η μεγάλης διάρκειας μπαταρία, εξασφαλίζουν ότι οι χρήστες δε θα χαθούν ποτέ ξανά.

Προηγμένη και διαισθητική, η φιλική στο χρήστη διασύνδεση GUI (Graphic User Interface) με ευανάγνωστα εικονίδια και αποτελεσματική περιήγηση στο μενού, κάνει δεύτερη φύση την αλληλεπίδραση με το προϊόν.

Οι NV-U50 και NV-U70Τ διαθέτουν ένα ειδικά σχεδιασμένο σύστημα ηχείου δύο δρόμων, εξασφαλίζοντας καθοδήγηση με κρυστάλλινη φωνή, ανεξάρτητα από τη θέση του, χάρη σε ένα μοντέρνο γούφερ 1.6 στο πίσω μέρος και σε ένα τουίτερ στο εμπρός.

Οι χρήστες του NV-U50 επωφελούνται από μια μεγάλη κάλυψη από χάρτες εντός της επιλεγμένης περιοχής τους με μέχρι πέντε χώρες και ευρύτερες περιοχές, συμπεριλαμβανόμενων γειτονικών πόλεων σε κάθε προϊόν.

Το NV-U70Τ προσφέρει Πανευρωπαϊκή κάλυψη (27 χώρες με 15 γλώσσες), η οποία σας προσφέρει διαδρομές χωρίς στάσεις μεταξύ χωρών, ακόμη και σε μεγάλα ταξίδια. Οι γλώσσες περιλαμβάνουν: Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ολλανδικά, Σουηδικά, Ελληνικά, Πορτογαλικά, Φιλανδικά, Τσέχικα, Νορβηγικά, Πολωνικά, Δανέζικα & Φλαμανδικά.

Για τα NV-U50 και NV-U70T διατίθενται επίσης τα ακόλουθα αξεσουάρ: Εξωτερική GPS Κεραία VCA-41, Κιτ στερέωσης σε αυτοκίνητο NVA-CU3, Πακέτο ευρωπαϊκής χαρτογράφησης NVD-DU3, Κιτ εγκατάστασης αυτοκινήτου XA-49 FM.

Το ΝV-U50I είναι διαθέσιμο από τον Ιανουάριο με τιμή στα 515 ευρώ (περιέχει χαρτογράφηση Αττικής, Ιταλίας, Σλοβενίας), ενώ η τιμή του NV-U70TW είναι στα 799 ευρώ και περιέχει χαρτογράφηση Αττικής, και Δυτικής Ευρώπης.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v