Zapping στα 15.000 πόδια!

Τη δυνατότητα παρακολούθησης τεσσάρων τηλεοπτικών σταθμών απευθείας από τους φορητούς υπολογιστές τους εν πτήσει απολαμβάνουν οι επιβάτες της Lufthansa από χθες, 23 Ιανουαρίου, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα FlyNet.
Zapping στα 15.000 πόδια!

Η νέα χρονιά αρχίζει με νέα πλεονεκτήματα για τους πελάτες της Lufthansa: από τις 23 Ιανουαρίου, οι επιβάτες της Lufthansa μπορούν να λαμβάνουν τέσσερις τηλεοπτικούς σταθμούς εν πτήση, απευθείας στους φορητούς υπολογιστές τους. Ανάλογα με τη γεωγραφική ζώνη, το BBC World, το CNBC, το euro news ή το MSNBC μπορούν να λαμβάνονται μέσω δορυφόρου.

Αυτό καθίσταται δυνατό από το Lufthansa FlyNet με το internet υψηλής ταχύτητας που παρέχει ο συνεργάτης και service-provider Connexion by Boeing.

Η πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της πριν από σχεδόν τρία χρόνια, ως δοκιμή, στη διαδρομή της Lufthansa Φρανκφούρτη - Ουάσινγκτον.

Το Lufthansa FlyNet είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι των υπηρεσιών μεγάλων αποστάσεων από τις 17 Μαΐου 2004, όταν η διαδρομή Μόναχο – Λος Άντζελες ήταν η πρώτη που εισήλθε στη νέα τεχνολογική εποχή. Σήμερα, 50 αεροσκάφη μεγάλων αποστάσεων έχουν ήδη εφοδιαστεί. Η Lufthansa διαθέτει έτσι το μεγαλύτερο internet στόλο στον κόσμο.

Μέχρι το τέλος του επόμενου έτους, ολόκληρος ο στόλος μεγάλων αποστάσεων, με περισσότερα από 80 αεροσκάφη, πρόκειται να εφοδιαστεί με το Lufthansa FlyNet.

Ιδιαίτερα όσοι πετούν συχνά, εκτιμούν και χρησιμοποιούν το χρόνο εν πτήση για να εργαστούν ή να ενημερωθούν – ή και να ψυχαγωγηθούν.

Η υπηρεσία FlyNet περιλαμβάνει δωρεάν το Lufthansa FlyNet portal, που η αεροπορική εταιρία λειτουργεί σε συνεργασία με την Tomorrow Focus AG και περιλαμβάνει περισσότερες από 1000 σελίδες, μεταξύ άλλων με ειδήσεις κάθε ώρα, ταξιδιωτικές πληροφορίες και ευκαιρίες για αγορές.

Μέσω του FlyNet portal, ο επιβάτης έχει πρόσβαση στην υπηρεσία της Connexion by Boeing για την οποία υπάρχει χρέωση.

Από τις 31 Ιανουαρίου, η Connexion by Boeing θα εισάγει ένα νέο σύστημα τιμολόγησης, με περισσότερα πλεονεκτήματα για τον πελάτη, που θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε πακέτα χρόνου με μία έως 24 ώρες. Η απεριόριστη πρόσβαση στο ίντερνετ υψηλής ταχύτητας πάνω από τα σύννεφα θα κοστίζει μόνο μεταξύ 9.95 δολ. (για μία ώρα) και 26.95 δολ. (24 ώρες). Νέο στοιχείο αποτελεί το ότι η τιμή για τις 24 ώρες ισχύει για απεριόριστο αριθμό συνδετικών πτήσεων.

Με την πρόσβαση στο ίντερνετ υψηλής ταχύτητας, οι επιβάτες της Lufthansa μπορούν να σερφάρουν στο διαδίκτυο, να στείλουν και να λάβουν e-mails με συνημμένα αρχεία και να έχουν πρόσβαση στο Intranet της εταιρίας τους (Virtual Private Network) εν πτήση. Η χρήση είναι δυνατή χωρίς καλώδια, μέσω Wireless LAN (WLAN).

Οι επιβάτες business, ειδικότερα, έχουν αφενός όλες τις τελευταίες πληροφορίες και δυνατότητες για desk research και αφετέρου μπορούν ταυτόχρονα να χρησιμοποιήσουν την ευρεία γκάμα του ψυχαγωγικού προγράμματος. Μια ενημερωμένη σύνοψη όλων των διαδρομών του Lufthansa FlyNet προσφέρεται στη διεύθυνση στο site www.lufthansa.com.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v