Σούπερ κάρτα γραφικών από την... ”ASUS” του είδους

Τη νέα κάρτα γραφικών EAX1800XT, στα 512 MB με εξαιρετικά υψηλή απόδοση, αποκλειστικές καινοτομίες και συμβατότητα με ισχυρά συστήματα υπολογιστή και βίντεο παρουσίασε η εταιρεία παροχής λύσεων γραφικών, ASUSTeK Computer Inc.
Σούπερ κάρτα γραφικών από την... ”ASUS” του είδους

Η ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), κορυφαία εταιρεία παροχής λύσεων γραφικών υψηλής απόδοσης, παρουσίασε την κάρτα γραφικών EAX1800XT TOP. Υποστηρίζοντας το Radeon X1800XT VPU (video processing unit) της ATI®, η νέα κάρτα γραφικών της ASUS παρέχει εξαιρετική ποιότητα βίντεο απαραίτητη για ισχυρά συστήματα υπολογιστή και βίντεο.

Η EAX1800XT TOP συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία Innovative Arctic Cooling Technology για αποδοτική λύση ψύξης, επιτυγχάνοντας αυξημένη απόδοση κατά 10% σε σύγκριση με ανταγωνιστικές λύσεις, ενώ στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται και το επίσημο παιχνίδι της ταινίας ”King Kong” και του XitePad gamepad.

Εκτός από τις κορυφαίες προδιαγραφές του κλάδου, η κάρτα γραφικών περιλαμβάνει επίσης αποκλειστικές καινοτομίες τις οποίες μπορείτε να βρείτε μόνο στις λύσεις γραφικών της ASUS.

ASUS GameReplay: Η εξάσκηση οδηγεί στην τελειότητα, και αυτό ισχύει εξίσου και στα παιχνίδια. Για δημοφιλή ομαδικά παιχνίδια μέσω LAN (local area network), όπως τα Counter Strike και Unreal Tournaments, η στρατηγική είναι το κλειδί της επιτυχίας. Το GameReplay εγγράφει τις κινήσεις των παικτών σε αρχεία βίντεο MGEP4, ούτως ώστε οι ομάδες να μπορούν να ξαναδούν όλες τις κινήσεις και τις τακτικές και να βελτιωθούν για το επόμενο τουρνουά. Τα εγγεγραμμένα αρχεία μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως screen savers ή να αναρτηθούν σε blogs (online ημερολόγια).

GameLiveShow: Με τον ίδιο τρόπο που οι άνθρωποι μοιράζονται τη ζωή τους και τις σκέψεις τους σε blogs (online ημερολόγια), οι εξειδικευμένοι gamers συχνά θέλουν να επιδείξουν τις άψογα εκτελεσμένες στρατηγικές τους και τους τέλειους συνδυασμούς που τους αναδεικνύουν νικητές. Το GameLiveShow έχει δημιουργηθεί για να επιτρέψει στους gamers να μεταδώσουν τις εμπειρίες τους στο παιχνίδι ζωντανά, μέσω του Internet. Άλλοι παίκτες μπορούν πλέον να συνδεθούν για να δουν πως πραγματικά τα καταφέρνουν οι ειδικοί.

GameFace Messenger: Πρόκειται για μια διασύνδεση φιλική προς το χρήστη, παρόμοια με αυτή των πιο δημοφιλών υπηρεσιών messenger, που διευκολύνει τη διαδικασία πρόσκλησης πολλαπλών παικτών σε ”gameferences” (game conferences – ”συναντήσεις” gaming). Απλά εγγράφεστε, συνδέεστε και η διασκέδαση ξεκινά. Το GameFace Messenger είναι τόσο εύκολο, όσο οι δωρεάν messengers που κυκλοφορούν στην αγορά.

Splendid Video Intelligence Technology: Ενσωματωμένο στη μονάδα της κάρτας γραφικών της ASUS, το Splendid εντοπίζει την ενεργοποίηση και χρήση των εφαρμογών βίντεο και αυτόματα βελτιστοποιεί την ποιότητα της εικόνας για τα καλύτερα δυνατά οπτικά αποτελέσματα. Το Splendid παρέχει ακόμα πέντε μοντέλα για τα καλύτερα δυνατά οπτικά αποτελέσματα σε διαφορετικές εφαρμογές βίντεο (Standard, Game, Theater, Scenery και Night).

Η EAX1800XT TOP είναι διαθέσιμη τώρα σε όλο τον κόσμο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v