Ήρθε το application του e-Fresh.gr για android για εύκολες αγορές

Κάντε εύκολα και γρήγορα τις αγορές σας, όπου κι αν βρίσκεστε, με τη νέα εφαρμογή του e-Fresh.gr.
Ήρθε το application του e-Fresh.gr για android για εύκολες αγορές
To application της e-Fresh.gr για android συσκευές είναι πλέον διαθέσιμο στο google play store έχοντας ήδη πάνω από 2000 downloads στις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του.

Απαντώντας στις ανάγκες των σημερινών καταναλωτών για γρήγορες, mobile αγορές από όπου κι αν βρίσκονται, η εφαρμογή στοχεύει στο να κάνει τις αγορές του supermarket ακόμη πιο εύκολες.

Οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε πάνω από 12.000 προϊόντα άμεσα διαθέσιμα για αγορά ενώ μπορούν να εντοπίσουν χιλιάδες προσφορές από την άνεση του σπιτιού τους. Όπως και στο δημοφιλές website, δίνεται η δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένου 2ώρου παράδοσης ακόμη και για αυθημερόν παραδόσεις λίγες ώρες μετά την υποβολή της παραγγελίας.

Όλες οι λειτουργίες του λογαριασμού όπως οι loyalty πόντοι ή οι λίστες που έχει δημιουργήσει ο χρήστης είναι προσβάσιμες και από την νέα εφαρμογή.

Tο νέο application του e-fresh.gr θα εξοικονομήσει χρόνο σε όλους όσους επιλέγουν να πραγματοποιούν ψώνια εν κινήσει, από το κινητό ή το tablet τους, υπογραμμίζοντας την φιλοσοφία της e-fresh.gr να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη φέρνοντας το supermarketστην πόρτα μας. 

** Η e-fresh.gr αποτελεί ένα πλήρες ηλεκτρονικό supermarket με πάνω από 12.000 προϊόντα και προσφορές που παραδίδονται στην πόρτα των καταναλωτών μέσα σε λίγες ώρες. Στους πρώτους 8 μήνες λειτουργίας της έχει παραδώσει πάνω από 30,000 παραγγελίες, χαρίζοντας ευκολία και χρόνο σε χιλιάδες νοικοκυριά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v