Χίλια Καλωσορίσατε στο Πάσχα της Grecotel!

Πασχαλινές προσφορές, δωρεάν διαμονή και ένα σωρό ακόμα "λαμπρές" παροχές προσφέρουν τα ξενοδοχεία της Grecotel στους επισκέπτες.
Χίλια Καλωσορίσατε στο Πάσχα της Grecotel!
Λαμπρύνετε τις ξεχωριστές αυτές µέρες με την Grecotel σε αγαπημένα πολυτελή ξενοδοχεία! Στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, στην Κέρκυρα, το Σούνιο, την Καλαμάτα, την Κυλλήνη, την Κρήτη, την Αλεξανδρούπολη και τη Λάρισα άνθρωποι µε µεράκι και σεβασµό στις παραδόσεις και την ιστορία, έχουν φροντίσει το φετινό Πάσχα να σας µείνει αξέχαστο.

Γιορτάστε το Πάσχα της Ζωής μας με αυτούς που αγαπάτε και επιλέξτε μοναδικά πασχαλινά πακέτα με όλα τα εορταστικά γεύματα, δωρεάν διαμονή για τα παιδιά, γεύματα και δραστηριότητες, Δωρεάν ενοικίαση αυτοκινήτου, επιπλέον υπηρεσίες, εκπτώσεις και δωροεπιταγές και πλούσιο Πασχαλινό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους.

Θαλασσινές σουίτες, άνετα οικογενειακά δωμάτια, πανδαισία γεύσεων και ατέλειωτη ποικιλία πιάτων εποχής, δραστηριότητες και προτάσεις για εκδρομές, απίθανο ξεφάντωμα και διασκέδαση για τα παιδιά στη Grecoland με πασχαλινά εργαστήρια, πάρτυ, παιχνίδια περιπέτειας και πολλά άλλα!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις προσφορές.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v