Τα απόλυτα gadgets για δρομείς

Η WIND Running Team κάνει δώρο στους υποψήφιους μαραθωνοδρόμους τα καλύτερα gadgets. Δείτε πώς θα συμμετάσχετε στον διαγωνισμό.
Τα απόλυτα gadgets για δρομείς
Έχεις ξεκινήσει προπόνηση και μετράς αντίστροφα για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο; Κάνε την προπόνηση σου ακόμα πιο αποτελεσματική, χωρίς να έχεις μαζί το τηλέφωνο σου.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το Gear Fit 2, το ξεχωριστό smartwatch με ενσωματωμένο GPS για να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο και με ακρίβεια τη διαδρομή σου και ένα ζευγάρι ακουστικά Gear IconX, χωρίς καλώδια, για να απολαύσεις τη διαδρομή ακούγοντας τα αγαπημένα μουσικά κομμάτια και όχι μόνο.



Επειδή κάθε δραστηριότητα είναι καλύτερη όταν τη μοιράζεσαι, μπες στη σελίδα της WIND Running Team στο Facebook, άσε comment κάτω από το post του διαγωνισμού συμπληρώνοντας το #to_treximo_einai και μπες στην κλήρωση για 10 ακουστικά Gear Icon X και 10 smartwatch Gear Fit 2 από τη Samsung.  

Και μην ξεχάσεις! Στο www.windrunningteam.gr θα βρεις όλα τα νέα της ομάδας, τους αγώνες που τρέχει, φωτογραφίες και video, tips και συμβουλές από τους πρωταθλητές Κώστα Γκελαούζο, Αναστασία Καρακατσάνη, Μάγδα Γαζέα, Αναστασία Μαρινάκου, Μάρκο Γκούρλια, Γλυκερία Τζατζιά και Γιώργο Διαλεκτό.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v