Τα Coffeeway γιορτάζουν την Παγκόσμια Μέρα του Καφέ με 1+1

Η αλυσίδα μοντέρνων καφεκοπτείων που μύησε τον καταναλωτή στον υπέροχο κόσμο του καφέ, δεν θα μπορούσε να μη γιορτάσει γεναιώδορα την Παγκόσμια Μέρα του Καφέ.
Τα Coffeeway γιορτάζουν την Παγκόσμια Μέρα του Καφέ με 1+1

Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου όλοι όσοι αγαπούν τον καφέ τον απολαμβάνουν διπλά αφού αγοράζοντας το ρόφημα της αρεσκείας τους τα Coffeeway τους κάνουν δώρο ακόμα ένα! Η προσφορά ισχύει για τα καταστήματα που διαθέτουν coffeebar. 

Οι λάτρεις του καφέ θα έχουν αμέτρητες επιλογές να απολαύσουν «από τον κόκκο στο φλιτζάνι» το αγαπημένο τους ρόφημα αφού θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε εξαιρετικούς μονοποικιλιακούς καφέδες, μοναδικά χαρμάνια για κάθε προτίμηση και περισσότερα από 30 είδη αρωματικού καφέ που χαρακτηρίζει εδώ και χρόνια τα Coffeeway.


Τη συγκεκριμένη μέρα όλα τα καταστήματα Coffeeway θα γεμίσουν με άρωμα καφέ από την Αιθιοπία, την Κένυα, την Costa Rica, το Μεξικό, την Κολομβία κ.ά. με τις μηχανές άλεσης να πρωταγωνιστούν και να αλέθουν μπροστά σας, όπως πάντα, τον καφέ για το ρόφημα που θα επιλέξετε, και για τις δωρεάν γευστικές δοκιμές σε espresso & καφέ φίλτρου.

Η ιστορία μας


Ξεκινήσαμε το 1994 με το πρώτο σύγχρονο καφεκοπτείο στο Κολωνάκι με σκοπό να μυήσουμε τον καταναλωτή στον κόσμο του καφέ με νέες ποικιλίες γεωγραφικής προέλευσης, μοναδικά χαρμάνια με ξεχωριστό χαρακτήρα και καταφέραμε έτσι να μετατρέψουμε μια απλή συνήθεια σε πραγματική απόλαυση.

Η φιλοσοφία μας «από τον κόκκο στο φλιτζάνι» παραμένει η ίδια και είναι η αξεπέραστη ποιότητα του φρεσκοκαβουρδισμένου και φρεσκοκαλεσμένου καφέ που καταλήγει αναλοίωτος, γεμάτος άρωμα και γεύση μέσα στο Coffeeway φλιτζάνι σας ή στο σπίτι.

Μέσα από την εμπειρία, την εξειδίκευση και τις αισθήσεις μας συνεχίζουμε και επιλέγουμε για εσάς τους εκλεκτότερους καφέδες, δημιουργούμε εξαιρετικά & μοναδικά χαρμάνια, προσφέρουμε τη μεγαλύτερη συλλογή αρωματικού καφέ και τσαγιού αλλά και special ροφήματα με βάση τον καφέ .


Στα Coffeeway θέλουμε να είμαστε βέβαιοι πως ο χρόνος που περνάτε με τον αγαπημένο σας καφέ είναι τόσο ποιοτικός όσο και ο καφές που σας προσφέρουμε.

Καταστήματα Coffeeway

Σύνταγμα, Κάννιγος, Βούλα, Γλυφάδα, Δάφνη, Δροσιά, Κηφισιά, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Eμπορικό κέντρο Golden Hall, N. Ψυχικό, Μελίσσια, Νέα Ερυθραία, Νέα Ιωνία, Νέα Μάκρη, Νέα Σμύρνη, Πειραιάς, Εμπορικό κέντρο River West, Κορυδαλλός

Ιωάννινα, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κόρινθος, Κρήτη-Ηράκλειο, Κύπρος-Λευκωσία, Κύπρος/Στρόβολος, Λευκωσία, Κύπρος-Λάρνακα, Ορεστιάδα, Τρίκαλα, Φλώρινα, Χίος


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v