Το Cryosauna Studio σας προετοιμάζει για… Μαραθώνιο

To Cryosauna Studio υποστηρίζει τη Μαραθώνια προετοιμασία σας με ειδικά πακέτα προετοιμασίας, αποθεραπείας και αποκατάστασης πριν ή μετά τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας.
Το Cryosauna Studio σας προετοιμάζει για… Μαραθώνιο

Γνωρίστε τα οφέλη της Ολόσωμης Κρυοθεραπείας και της παλμικής συμπιεστικής αποθεραπείας (Norma Tec) πριν ή μετά το Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Η ταχύτερη και αποδοτικότερη μέθοδος προετοιμασίας, αποθεραπείας και αποκατάστασης που χρησιμοποιείται από τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου!

Ξεκινώντας στις αρχές του 2012, το Cryosauna Studio έχει παράσχει Ολόσωμη Κρυοθεραπεία σε εκατοντάδες ανθρώπους βοηθώντας τους να πετύχουν αυξημένες αθλητικές επιδόσεις, μεγαλύτερη αντοχή, δύναμη και ταχύτητα, δυνάμωμα του ανοσοποιητικού συστήματος και χτίσιμο ενός ανθεκτικότερου οργανισμού.

Παράλληλα, στις υπηρεσίες του Cryosauna Studio και αποκλειστικά για την Ελλάδα, έχει συμπεριληφθεί το Normatec Recovery System, ένα σύστημα παλμικής συμπιεστικής αποθεραπείας της NormaTec, το οποίο περιλαμβάνει δυναμικές συσκευές συμπίεσης σχεδιασμένες για την γρήγορη αποκατάσταση – αποθεραπεία και αποτοξίνωση. Με την χρήση πεπιεσμένου αέρα για μασάζ, επιτυγχάνεται η άμεση, εκ νέου ενεργοποίηση των μυών, η ανάκτηση της ταχύτητας, της δύναμης και της ελαστικότητας.



Ο Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας είναι ένας αγώνας διεθνούς φήμης, μία δύσκολη διαδρομή η οποία απαιτεί σωστή προετοιμασία. Κάθε δρομέας που λαμβάνει μέρος, επαγγελματίας αθλητής ή απλά κάθε αθλούμενος, δοκιμάζει την ψυχική του δύναμη, τη θέληση και την αθλητική του ικανότητα.

Στο πλαίσιο μιας σωστής προετοιμασίας, το Cryosauna Studio σε συνεργασία με καταξιωμένους επιστήμονες και εξειδικευμένους συνεργάτες έχει σχεδιάσει και προσφέρει ειδικά πακέτα Ολόσωμης Κρυοθεραπείας και Aποθεραπείας, προς όλους τους δρομείς που θα συμμετάσχουν στην Κλασσική Διαδρομή, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, αλλά και στις μικρότερες αποστάσεις.

1. Boost Your Limits: 15 συνεδρίες Cryosauna + 10 συνεδρίες Normatec 30 min: Εντατικοποίηση προπόνησης και της αποθεραπείας, ελαχιστοποίηση πιθανότητας τραυματισμού για το τελευταίο δίμηνο προετοιμασίας, μεγιστοποίηση απόδοσης και αποκατάσταση αμέσως μετά τον αγώνα. Συνολικό κόστος πακέτου: 375,00€

2. Reach Your Limits: 10 συνεδρίες Cryosauna + 10 συνεδρίες Normatec 30 min: Εντατικοποίηση προπόνησης και της αποθεραπείας για τον τελευταίο μήνα προετοιμασίας, μεγιστοποίηση απόδοσης και αποκατάσταση αμέσως μετά τον αγώνα. Συνολικό κόστος πακέτου: 300,00€

3. Performance & Recovery: 5 συνεδρίες Cryosauna + 3 συνεδρίες Normatec 30 min: Ενεργοποίηση αύξησης απόδοσης κατά την τελευταία εβδομάδα και αποκατάσταση αμέσως μετά τον αγώνα. Συνολικό κόστος πακέτου: 200,00€

4. Recovery: 3 συνεδρίες Cryosauna + 3 Normatec 30 min: Αποκατάσταση μετά τον Μαραθώνιο. Συνολικό κόστος πακέτου: 120,00€

* Τα ειδικά πακέτα ισχύουν από 15 Σεπτεμβρίου έως 18 Νοεμβρίου 2016.
Περισσότερες πληροφορίες:
http://www.cryosaunastudio.gr/
https://www.facebook.com/Cryosaunastudio
Διεύθυνση: Δασκαρόλη 67-69 Εμπορικό Κέντρο Centrum - Γλυφάδα 16675
Τηλ: 213 - 0243502

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v