Επιλέγουμε τις στολές της νέας Ολυμπιακής και κερδίζουμε!

H Olympic Air μας προσκαλεί να σχεδιάσουμε μαζί τις νέες στολές των ιπταμένων της, επιλέγοντας μία από τις τρεις προτάσεις των σχεδιαστών που προκρίθηκαν στον διαγωνισμό σχεδίου. Ψηφίστε την στολή που προτιμάτε και κερδίστε δωρεάν εισιτήρια με την Olympic Air.
Επιλέγουμε τις στολές της νέας Ολυμπιακής και κερδίζουμε!
H Marfin Investment Group (MIG) ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του διαγωνισμού σχεδίου για τις στολές της νέας Ολυμπιακής (Olympic Air). Συνολικά, 97 ταλαντούχοι, επώνυμοι και λιγότερο γνωστοί, σχεδιαστές μόδας υπέβαλλαν τις ιδέες και τις προτάσεις τους για τις νέες στολές της Olympic Air. Η Marfin Investment Group ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό σχεδίου.

Από τις προτάσεις αυτές έχουν επιλεγεί τρεις οι οποίες θα τεθούν στην κρίση του κοινού μέσα από την ιστοσελίδα www.oafashion.gr. Η πρόταση που θα κερδίσει την μεγαλύτερη προτίμηση θα εφαρμοστεί στις νέες στολές ιπταμένων της Olympic Air.

Οι τρεις ομάδες που προκρίθηκαν και θα «ψηφιστούν» από το κοινό στην ηλεκτρονική ψηφοφορία, είναι οι εξής (πάρτε μία γεύση μόνο από τα σχέδια -περισσότερα θα δείτε στο www.oafashion.gr):

1. Νίκος Κριθαριώτης και Σήλια Κριθαριώτη (“5226 by Celia Kritharioti”)
 

2. Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος, Παυλίνα Παπαματθαιάκη και Μαρίνα Γιαννακλαρά (“Ομάδα π2”)


3. Καλλιόπη Αναστούλη και η ομάδα φοιτητών του ΑΚΤΟ (“AKTO team”).

Όσοι ψηφίσουν τη στολή που τους αρέσει περισσότερο ως και την Κυριακή 7 Ιουνίου συμμετέχουν σε κλήρωση που θα αναδείξει 100 τυχερούς που κερδίζουν διπλά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για προορισμούς της Olympic Air, από 1η Οκτωβρίου 2009. Στο site www.oafashion.gr διεξάγεται η ψηφοφορία για την επιλογή της στολής αλλά «τρέχει» και το παιχνίδι «ντύστε τους»! Ένα παιχνίδι παρατηρητικότητας, μνήμης και… δεξιοτεχνίας με τις προτάσεις των τριών ομάδων σχεδιαστών για τις νέες στολές.

Επιλέξτε, λοιπόν, την στολή που θέλετε να θαυμάζετε κάθε φορά που θα ταξιδεύετε με την Olympic Air και μπορεί να είστε εσείς ο νικητής!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v