Τα μυστικά της μεσογειακής κουζίνας από την Superfast Ferries

Το σαββατοκύριακο 22 με 24 Μαΐου, τα μυστικά της μεσογειακής κουζίνας αποκαλύπτονται εν πλω, μόνο από την Superfast Ferries. Με μόνο 189 ευρώ ταξιδεύουμε στην Αδριατική, απολαμβάνουμε τις άριστες υπηρεσίες της Superfast και παρακολουθούμε μαθήματα μαγειρικής από τον Γιάννη Γκελντή.
Τα μυστικά της μεσογειακής κουζίνας από την Superfast Ferries
Υπάρχει καλύτερη ευκαιρία να μάθετε τα μυστικά της Μεσογειακής Κουζίνας από μία κρουαζιέρα στην Αδριατική; Και μάλιστα παρέα με έναν από τους πιο γνωστούς Έλληνες σεφ; Και ακόμα καλύτερα, με μόνο 189 ευρώ το άτομο;!

Ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο εν πλω με τον γνωστό executive chef Γιάννη Γκελντή. Στη διάρκεια του ταξιδιού, θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τους λόγους που έχουν κάνει τη Μεσογειακή Κουζίνα ένα παγκόσμιο trend και να παρακολουθήσετε μαθήματα ευφάνταστης μαγειρικής. Εκτός από τα σεμινάρια Μεσογειακής Κουζίνας, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε τα γραφικά χωριά Sirolo και Castelfidardo. Και φυσικά, όσο βρίσκεστε εν πλω, θα απολαύσετε την πολυτέλεια των πλοίων Superfast.

Στην τιμή των 189 ευρώ περιλαμβάνονται μεταφορά με πούλμαν Αθήνα – Πάτρα – Αθήνα, τα εισιτήρια Πάτρα – Ανκόνα – Πάτρα σε δίκλινη καμπίνα, μεταφορά με πούλμαν στο Sirolo και το Castelfidardo και συμμετοχή στα σεμινάρια μαγειρικής εν πλω. (Δεν περιλαμβάνεται ταξιδιωτική ασφάλεια €5 κατ’ άτομο).

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, www.superfast.com.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v