You Radio ©: Το πιο πρωτοποριακό portal ραδιοφώνου

Ελληνικοί και ξένοι ραδιοφωνικοί σταθμοί, συναρπαστικά games, μοναδικά blogs και ιδιωτικό δωμάτιο chat αλλά και μία νέα τηλεοπτική εκπομπή με... Άρωμα Ελλάδας! Και όλα αυτά από την οθόνη του υπολογιστή μας. Το You Radio είναι το δικό μας μέσο επικοινωνίας.
You Radio ©: Το πιο πρωτοποριακό portal ραδιοφώνου
Το αγαπημένο ραδιοφωνικό portal Υou Radio © απογειώνει τη διασκέδαση κάθε ώρα της ημέρας κερδίζοντας την αποδοχή του κοινού που το κατατάσσει πρώτο παγκοσμίως, σύμφωνα με ζωντανά ημερήσια στατιστικά ακροαματικότητας. Επίσης, είναι το πρώτο ραδιοφωνικό portal στην Ελλάδα που πρoσέφερε διεθνή ραδιόφωνα κερδίζοντας τα πιο θερμά σχόλια από τους δασκάλους και μαθητές ξένων γλωσσών.

Με ελληνικά αλλά και διεθνή ραδιόφωνα, συναρπαστικά games, μοναδικά blogs και ιδιωτικό δωμάτιο chat για τις προσωπικές συνομιλίες, το Υou Radio © γίνεται η απόλυτη έκφραση της αγάπης μας για το ραδιόφωνο και την επικοινωνία.

Τώρα, για μια ακόμη φορά, το Υou Radio πρωτοπορεί και προσφέρει τη νέα τηλεοπτική εκπομπή Άρωμα Ελλάδας. Κάθε μέρα, ένα νέο επεισόδιο με ενδιαφέροντα θέματα γύρω από τον πολιτισμό, τον τουρισμό, τη μαγειρική κ.α. αποκαλύπτει κι ένα μυστικό από την όμορφη Ελλάδα.

Ζήστε κι εσείς μαγικές στιγμές συντροφιά με τους αγαπημένους σας παραγωγούς από όλο τον κόσμο και ταξιδέψτε σε έναν πρωτόγνωρο κόσμο απόλαυσης ήχου και εικόνας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v