Ολοκληρωμένες λύσεις για παιδικά δωμάτια με εγγύηση!

H κατ'οίκον ανανέωση δεν απαιτεί πάντα μία περιουσία. Τουλάχιστον όχι όταν πρόκειται για παιδικά έπιπλα από την Modeco που καταφέρνει πάντα να συνδυάζει το άψογο στιλ και τις εξαιρετικές τιμές.
Ολοκληρωμένες λύσεις για παιδικά δωμάτια με εγγύηση!
Τι θα λέγατε να φτιάχνατε επιτέλους εκείνο το παιδικό δωμάτιο που συνέχεια αναβάλλετε; Θα είναι σίγουρα μια καλή αρχή για να αλλάξετε κάποια στιγμή και το υπόλοιπο σπίτι. Ας μην ξεχνάμε πως ο χώρος που ζούμε πρέπει να ανανεώνεται συχνά, γιατί μαζί του ανανεωνόμαστε κι εμείς. Και ποιος άλλος θα μπορούσε να σας βοηθήσει καλύτερα σε αυτό, από τη Modeco...



Η Modeco, δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου εδώ και 30 χρόνια. Ο έξυπνος και εργονομικός τρόπος που είναι σχεδιασμένα τα έπιπλά της -δημιουργίες του διεθνούς φήμης βιομηχανικού designer Κωνσταντίνου Χούρσογλου- δίνει ολοκληρωμένες λύσεις για όλους τους χώρους του σπιτιού, ειδικότερα όμως για τα παιδικά, εφηβικά και νεανικά δωμάτια. Έπιπλα υψηλής αισθητικής, με άριστη ποιότητα κατασκευής (μασίφ οξιά και προϊόντα ξυλείας Shelman) και το σημαντικότερο, με γραπτή εγγύηση για πέντε ολόκληρα χρόνια.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Στα καταστήματα της Modeco θα έχετε την ευκαιρία, μέσω ενός εξειδικευμένου σχεδιαστικού προγράμματος ρεαλιστικής απεικόνισης να δείτε πώς ακριβώς θα ταιριάξουν στον χώρο σας τα νέα έπιπλα που επιλέξατε.

Όμως η αληθινή έκπληξη στη Modeco είναι οι τιμές, που έχουν μια πραγματικά ιδανική σχέση με την ποιότητα. Μη χάνετε λοιπόν χρόνο.

Για φέτος, η Modeco προτείνει φωτεινά χρώματα και ζωηρούς συνδυασμούς για όλα τα παιδικά και εφηβικά δωμάτια. Μη φοβηθείτε τις έντονες αποχρώσεις, η άνοιξη είναι εδώ και η μόδα προστάζει φούξια, λαχανί, κίτρινο αλλά και τα θερμά πορτοκαλί και κόκκινο. Συνθέστε τον χώρο με ελευθερία και τι καλύτερο γι αυτό, από τη νέα χαμηλή σύνθεση με ράφια Float, που μπορείτε να τη συνθέσετε μόνοι σας, με προσωπική άποψη.

Επιπλέον, εάν ο χώρος δεν είναι κάτι που σας περισσεύει, η κουκέτα Homy της Modeco, σας δίνει την ιδανική λύση για 2 παιδιά καθώς περιλαμβάνει 2 μονά κρεβάτια. Ταυτόχρονα με την δυνατότητα επιλογής πολύχρωμης κουρτίνας φωτίζει το δωμάτιό σας με τα χρώματα που προστάζει η μόδα.

Οι ζωηρές αποχρώσεις όμως, δεν είναι ο μόνος τρόπος να φέρετε καινούριο αέρα στο σπίτι. Ήρθε η ώρα να πετάξετε τα βαριά υφάσματα και να ντύσετε τα κρεβάτια των μικρών με πολύχρωμα βαμβακερά καλύμματα και ζωηρά μαξιλάρια. Ιδανικά είναι τα λευκά είδη της Modeco, που εξασφαλίζουν, εκτός από μια δροσερή εμφάνιση και την άριστη ποιότητα.

Το ξύλο, αλλά και άλλα οικολογικά υλικά φέτος έχουν την τιμητική τους. Κρεβάτια και κουκέτες, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και εγγυημένη μοριοσανίδα Shelman και, φυσικά, αφού μιλάμε για παιδικό και εφηβικό δωμάτιο, το ξύλο είναι ή σε φυσική ανοιχτόχρωμη απόχρωση, ή χρωματιστό. Η Mοdeco έχει επίσης να σας προτείνει άπειρες εφαρμογές πολύχρωμων συνθέσεων που εκτός του ότι φωτίζουν τα δωμάτια των παιδιών, προσφέρουν ευελιξία και μέγιστη αντοχή. 

Επιπλέον, η Mοdeco θέλοντας να συνδυάσει το στυλ με την εργονομία, σχεδίασε ειδικά για τα παιδικά αλλά και για τα εφηβικά δωμάτια, έπιπλα τα οποία έρχονται να σας λύσουν τα χέρια. Σε έντονα χρώματα και διάφορα σχέδια τα πουφ flip της σειράς επίπλων Modeco προσδίδουν μια νότα χαράς στο χώρο σας . Και επειδή οι λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, η Modeco έχει να σας προτείνει, διακοσμήσεις τοίχου για όλα τα γούστα.

Με αυτούς τους απλούς τρόπους, μπορείτε να κάνετε το δωμάτιο του μικρού σας να μοιάζει σαν καινούριο και να το βοηθήσετε να δει ότι η ζωή είναι πραγματικά χρωματιστή!


Μεγάλος Διαγωνισμός με κληρώσεις και super δώρα!
Τέλος, μη χάσετε τις κληρώσεις που πραγματοποιούνται με υπέροχα δώρα κάθε μήνα. Γι’ αυτό μπείτε στα καταστήματα modeco και βγείτε διπλά κερδισμένοι!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v