Μεβγάλ: Μειώνει τις τιμές γιατί... το γάλα είναι για όλους μας

Επειδή το γάλα είναι ζωή και η ζωή ανήκει σε όλους, από τις 27 Απριλίου η ΜΕΒΓΑΛ έκανε έκπτωση στις τιμές του φρέσκου γάλακτος, για να μπορούμε να απολαμβάνουμε την εξαιρετική του ποιότητα όλοι.
Μεβγάλ: Μειώνει τις τιμές γιατί... το γάλα είναι για όλους μας
Κάθε μέρα, εδώ και 60 χρόνια, η ΜΕΒΓΑΛ προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή το πιο φρέσκο ελληνικό γάλα, σε απαράμιλλη ποιότητα και υψηλή διατροφική αξία.

Το 70% του αγελαδινού γάλακτος που παράγεται στην Ελλάδα προέρχεται από φάρμες που βρίσκονται στην Κεντρική Μακεδονία. Αυτός είναι ο λόγος που η ΜΕΒΓΑΛ από της συστάσεως της έχει τις εγκαταστάσεις της στο γεωγραφικό αυτό χώρο, γιατί κερδίζει το πλεονέκτημα της ταχύτερης συλλογής και επεξεργασίας γάλακτος από την αρμεγή μέχρι την τυποποίηση, προκειμένου να μπορεί να διασφαλίζει για όλους εσάς, το ποιοτικότερο φρεσκοαρμεγμένο γάλα.

Άλλοι ίσως προσπαθούν να το ανακαλύψουν αυτό τώρα…
Η σταθερή και μακροχρόνια σχέση μας με τους κτηνοτρόφους της μακεδονικής γης, που ποτέ δεν εγκαταλείψαμε, αποτελεί το δικό μας εχέγγυο για το γάλα που εμείς σας προσφέρουμε και εσείς απολαμβάνεται καθημερινά στο ποτήρι σας.

Και για να το απολαμβάνουμε όλοι, τώρα η ΜΕΒΓΑΛ μας το προσφέρει ακόμα φθηνότερα καθώς στα πλαίσια των προγραμματισμένων εκπτωτικών ενεργειών της προς τον καταναλωτή, από τη Δευτέρα 27/04/2009 κάνει έκπτωση 30 λεπτά στο φρέσκο γάλα 1lt και 50 λεπτά στο φρέσκο γάλα 2lt.

Γιατί το γάλα είναι η ζωή μας … και είναι για όλους!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v