TUIfly: Πετάμε για Γερμανία με 29 ευρώ!

Από σήμερα (14/4) και μέχρι τις 19 Απριλίου, η TUIfly προσφέρει 555.555 αεροπορικά εισιτήρια με 29 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Κλείστε τώρα τα εισιτήριά σας για πτήσεις μέχρι τον Οκτώβριο και επωφεληθείτε της εκπληκτικής προσφοράς!
TUIfly: Πετάμε για Γερμανία με 29 ευρώ!
H TUIfly, μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες της Γερμανίας, ανακοίνωσε την ειδική τιμή των 29€ για πτήσεις σε γνωστούς προορισμούς του αεροπορικού της δικτύου. Στην προσφορά συμπεριλαμβάνονται οι πτήσεις από Θεσσαλονίκη για όλες τις Γερμανικές πόλεις!

Μην χάσετε την ευκαιρία για ένα ταξίδι στο Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Στουτγάρδη, Μόναχο, Aµßούργο, Aννόßερο, Nυρεμβέργη, Μέµµινγκεν αλλά και σε πολλούς άλλους προορισμούς εντός και εκτός Ευρώπης.

Τα αεροπορικά εισιτήρια κοστίζουν συνολικά 29€ ανά διαδρομή και συμπεριλαμβάνονται όλοι οι φόροι! Οι κρατήσεις για τη συγκεκριμένη προσφορά μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσα στο χρονικό διάστημα από 14 Απριλίου 2009 στις 13:00 έως 19 Απριλίου 2009 στις 24:00 και σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των πτήσεων.

Αφορά πτήσεις της TUIfly που μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι και τον Οκτώβριο 2009.

Η TUIfly συνδέει με συχνές και προγραμματισμένες πτήσεις την Ελλάδα με 15 προορισμούς στη Γερμανία και προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες με γνώμονα την άνεση και την ασφάλεια των πτήσεων. Οι κρατήσεις πραγματοποιούνται μέσα από την ιστοσελίδα της TUIfly στο www.tuifly.com ή στο τηλεφωνικό κέντρο κρατήσεων στο 210 3530339.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v