Βασιλίτσα για... λευκό Πάσχα

Αν ονειρεύεστε... λευκό Πάσχα κι αν για εσάς το χειμερινό σκι αποτελεί τρόπο ζωής, το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας μας ενημερώνει πως οι πρόσφατες χιονοπτώσεις προσέφεραν εξαιρετικό χιόνι, με αποτέλεσμα οι πίστες του να παραμένουν ανοιχτές και τις μέρες του Πάσχα!
Βασιλίτσα για... λευκό Πάσχα
Οι περισσότεροι για τις μέρες του Πάσχα, σκέφτονται νησάκια και ακρογιαλιές. Για εσάς, όμως, που δεν ονειρεύεστε πασχαλινές διακοπές με τους περισσότερους, το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας παραμένει ανοιχτό και τις μέρες του Πάσχα, αφού λόγω της χιονόπτωσης και της καλής ποιότητας του χιονιού, ο συρόμενος αναβατήρας ΕΛΙΜΕΙΑ θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι την Κυριακή του Πάσχα. Μην χάσετε, λοιπόν, την τελευταία ευκαιρία για χειμερινό σκι φέτος! Η Βασιλίτσα, άλλωστε, δεν είναι τόσο μακριά, ενώ η ευρύτερη περιοχή προσφέρεται και για άλλες -πιο ανοιξιάτικες- δραστηριότητες.

Μέσα σε ένα μαγευτικό περιβάλλον στο βορειοδυτικό τμήμα του νομού Γρεβενών, σε απόσταση 42 χλμ. από την πρωτεύουσα του νομού, στην καρδιά της αθάνατης Πίνδου, βρίσκεται το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας. Η φύση της Πίνδου παραμένει αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου, το ίδιο σκουροπράσινο χρώμα των κωνοφόρων, η ίδια χιλιόχρωμη οξιά, η ίδια αθάνατη δρυς, με μόνη διαφορά, ότι τις πρώτες εκείνες εποχές του χρόνου, στα δάση αυτά βάδισαν όντα, που δεν υπάρχουν πια, όπως το μαμούθ που αποκαλύφθηκε στο νομό μας και η συνύπαρξη αυτή ενέπνευσε το σήμα του Ε.Χ.Κ.Βασιλίτσας «χιονοδρόμος στους χαυλιόδοντες του μαμούθ».

Πώς θα βρεθείτε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας:

Από Αθήνα:
Απόσταση: 420 χλμ. (περίπου 4 ώρες)

Διαδρομή    Εθνικό δίκτυο
Αθήνα         Ε75
Λαμία         Ε75
Λάρισα       Ε75
Τρίκαλα      Ε92
Γρεβενά     15
________________________________________

Από Θεσσαλονίκη:
Απόσταση: 230 χλμ. (περίπου 2 ώρες)

Διαδρομή         Εθνικό δίκτυο
Θεσσαλονίκη   1
Βέροια             ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ
Κοζάνη            ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ
Γρεβενά           15

Ο νομός Γρεβενών:
Η Βασιλίτσα απέχει περίπου 45 χλμ. (30') από την πόλη των Γρεβενών.

Δείτε στο Photo Gallery την ακριβή τοποθεσία του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας και στα Σχετικά Links περισσότερες πληροφορίες για το Χιονοδρομικό Κέντρο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v