Flowernet & Make-A-Wish: Κάθε λουλούδι… μία παιδική ευχή

Το Flowernet.gr στηρίζει το Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να συνεισφέρουμε οικονομικά στο έργο του φιλανθρωπικού οργανισμού που πραγματοποιεί παιδικές επιθυμίες, στέλνοντας ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα στα αγαπημένα μας πρόσωπα.
Flowernet & Make-A-Wish: Κάθε λουλούδι… μία παιδική ευχή
Όλοι μας υπήρξαμε παιδιά. Κάνοντας τα πιο τρελά όνειρα και έχοντας τις δικές μας κρυφές επιθυμίες. Άλλοτε περίπλοκες και άλλοτε πολύ απλές, αλλά πάντοτε αθώες και πολύ-πολύ σημαντικές για το δικό μας μικρόκοσμο. Τα παιδιά δεν σταματούν ποτέ να ονειρεύονται, να φαντάζονται και να εύχονται. Είναι κομμάτι της μαγείας τους. Και η χαρά τους είναι ανείπωτη όταν κάποια από τις ευχές τους εκπληρώνεται. Όταν το «όνειρο» γίνεται πραγματικότητα.

To Make-A-Wish (Κάνε-Mια-Ευχή Ελλάδος™) είναι ένας φιλανθρωπικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών ηλικίας από 3 έως 18 ετών που πάσχουν από σοβαρές αρρώστιες, απειλητικές για τη ζωή τους. To Kάνε-Mια-Eυχή ασχολείται αποκλειστικά με τον ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ίδια την αρρώστια του. Μέσα από τη διαδικασία της ευχής, δημιουργούνται αλησμόνητες εμπειρίες για τα παιδιά αυτά και τις οικογένειές τους, με ένα σκοπό: να γεμίσουν δύναμη, να πιστέψουν στη ζωή και να την ξανακερδίσουν. Όταν ένα παιδί δει την επιθυμία του να εκπληρώνεται, ξεχνά πως είναι άρρωστο, καταλαβαίνει ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο να συμβεί και αντλεί δύναμη κι ελπίδα για να συνεχίσει να παλεύει για τη ζωή του.

Το flowernet.gr θέλοντας να ενισχύσει την προσπάθεια του Κάνε-Mια-Ευχή Ελλάδος™, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να αγοράσουν ένα μπουκέτο από 39 πολύχρωμα τριαντάφυλλα, ξοδεύοντας μόνο €18,99 + έξοδα αποστολής. Από κάθε αγορά €1,00 καταλήγει στα ταμεία του οργανισμού για την εκπλήρωση μιας παιδικής επιθυμίας. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να στείλεις ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα. Για να κάνεις μία έκπληξη, να ευχηθείς, να εκφράσεις τα συναισθήματά σου… Αυτή τη φορά η χαρά θα είναι τριπλή. Για σένα, τον παραλήπτη ή την παραλήπτρια και για ένα παιδί.
 
Τις αγορές σας μπορείτε να τις πραγματοποιείτε online στο www.flowernet.gr και τηλεφωνικά στο 800 110 1111 (χωρίς χρέωση) ή στο 210 89 40 100.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v