GCI: Παγκόσμια διάκριση για τον Ν. Κουτσιανά της Apivita

Στη λίστα του έγκυρου επιχειρηματικού περιοδικού της παγκόσμιας βιομηχανίας ομορφιάς GCI με τους 20 σημαντικότερους ανθρώπους της βιομηχανίας καλλυντικών στον κόσμο συμπεριλήφθηκε το όνομα του κ. Νίκου Κουτσιανά, διευθύνοντα συμβούλου της Apivita.
GCI: Παγκόσμια διάκριση για τον Ν. Κουτσιανά της Apivita
Ο Νίκος Κουτσιανάς, Διευθύνων Σύμβουλος της APIVITA A.E., είναι ένα από τα 20 πρόσωπα που πρέπει κανείς να γνωρίζει στη βιομηχανία καλλυντικών στον κόσμο, σύμφωνα με το κύριο δημοσίευμα του περιοδικού GCI, Νο. 1 επιχειρηματικού περιοδικού της παγκόσμιας βιομηχανίας ομορφιάς.

Στο πρώτο τεύχος για το 2009, το περιοδικό παρουσιάζει τους πλέον δημιουργικούς και ικανούς ανθρώπους στη συναρπαστική και δυναμική βιομηχανία της ομορφιάς για αυτή τη χρονιά. Το όνομα του κ. Κουτσιανά εμφανίζεται δίπλα στα ονόματα των Jane Hertzmark Hudis - Προέδρου των BeautyBank, Origins & Ojon φορέων καινοτομίας του παγκόσμιου ηγέτη της αγοράς καλλυντικών The Estée Lauder Companies’ Inc., και Mike Bloom, Senior Vice President της CVS, ηγέτη του retail φαρμακευτικών και προϊόντων προσωπικής φροντίδας στις ΗΠΑ.

«Είναι σημαντικό ότι σε αυτόν τον κατάλογο των 20 μόλις προσωπικοτήτων στην παγκόσμια αγορά, ανάμεσα σε κολοσσούς, όπως είναι η Estée Lauder, εκπροσωπείται και μια Ελληνική εταιρεία, η APIVITA, που εμπνέεται από την κοινωνία της μέλισσας, τη βιοποικιλότητα της ελληνικής χλωρίδας και την ολιστική προσέγγιση του Ιπποκράτη για την υγεία και την ομορφιά. Χαίρομαι, γιατί η διάκριση αυτή έρχεται σε μια στιγμή που γιορτάζουμε τα 30 χρόνια της APIVITA, 30 χρόνια σκληρής δουλειάς, με επιμονή στο φυσικό και αποτελεσματικό καλλυντικό, την καινοτομία, την ελληνική φύση και φιλοσοφία και με παρουσία πλέον σε 20 χώρες, σε όλον τον κόσμο» δήλωσε ο Νίκος Κουτσιανάς.

Το περιοδικό GCI (Global Cosmetic Industry) είναι η σημαντικότερη πηγή ενημέρωσης για ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων στην αγορά της ομορφιάς και της προσωπικής φροντίδας, στο οποίο παρουσιάζονται οι τάσεις της αγοράς, στοιχεία, αναλύσεις και ιδέες για νέα προϊόντα.

Σχετικά με την APIVITA:
Η APIVITA, αμιγώς ελληνική εταιρία, δραστηριοποιείται στο χώρο του φαρμακείου από το 1979. Βασισμένη στη ζωή της μέλισσας, την πλούσια ελληνική χλωρίδα και τη ολιστική θεραπευτική του Ιπποκράτη διαθέτει σήμερα πάνω από 300 φυσικά και αποτελεσματικά προϊόντα. Έχει έντονη διεθνή παρουσία σε είκοσι χώρες του κόσμου ενώ στην Ελλάδα τα προϊόντα της βρίσκονται σε 4.000 φαρμακεία και στο κατάστημα APIVITA στο Κολωνάκι.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v