Ομάδα Διεθνών Επιλέκτων: Beach Soccer στην Ακράτα

Η ομάδα Διεθνών Επιλέκτων συνεχίζει αυτό το Σαββατοκύριακο τα εντυπωσιακά τουρνουά beach soccer με τους Γκόγκιτς, Μπατίστα, Μαραγκό, Βογιατζή, Κασδοβασίλη, Μπατσινίλα, Ποζαπαλίδη και Βελέντζα στην Ακράτα.
Ομάδα Διεθνών Επιλέκτων: Beach Soccer στην Ακράτα
Τα εντυπωσιακά τουρνουά beach soccer της ομάδας Διεθνών Επιλέκτων σε όμορφες παραλίες της Ελλάδας συνεχίζονται. Αυτό το Σαββατοκύριακο η ομάδα των Διεθνών Επίλεκτων θα βρίσκεται στην Ακράτα.

Στις 26 και 27 Ιουλίου, στο γήπεδο beach soccer στην παραλία Συλιβαινιώτικων (Ποτάμι), στην Ακράτα, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε συγκλονιστικές ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις για ακόμη μια φορά με φόντο την θάλασσα. Στο κλείσιμο του τουρνουά, η ομάδα των Διεθνών Επίλεκτων θα δώσει αγώνες επίδειξης με τις δύο καλύτερες ομάδες.

Η ομάδα των επίλεκτων που θα αγωνιστεί στην Ακράτα θα αποτελείται από τους Γκόγκιτς, Μπατίστα, Μαραγκό, Βογιατζή, Κασδοβασίλη, Μπατσινίλα, Ποζαπαλίδη και Βελέντζα. Το πολύ όμορφο τουρνουά διοργανώνεται από το Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό Ακράτας σε συνεργασία με τον Δήμο Ακράτας.

Ο επόμενος αγώνας θα γίνει στο πλαίσιο του ετήσιου Φεστιβάλ του Άρδα στον Έβρο και θα ακολουθήσουν τουρνουά και σε άλλους προορισμούς της Ελλάδας όπως η Ιτέα Φωκίδος, η Λέρος κ.α. με επιπλέον ονόματα που θα απαρτίζουν την ομάδα των επίλεκτων ποδοσφαιριστών.

Χορηγοί της ομάδας των Διεθνών Επίλεκτων είναι οι εταιρείες: ORCHESTRA, GOLDVICTORY και PUMA.

Χορηγοί επικοινωνίας των δραστηριοτήτων της ομάδας των Διεθνών Επίλεκτων είναι η καθημερινή αθλητική εφημερίδα DERBY SPORTS, το αθλητικό site contra.gr, και το τηλεοπτικό κανάλι TV SPORTS που θα αναμεταδίδει στιγμιότυπα των αγώνων.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v