Superfast Racing: Μεγάλη διάκριση στο 45ο Ράλλυ Αιγαίου

Την 3η θέση κατάφερε να κατακτήσει το σκάφος Superfast Racing του Ν.Ο. Καλαμακίου, στη γενική κατάταξη της κατηγορίας ORCia και την 1η Ομάδος Α μεγάλων σκαφών, στο 45ο Ράλλυ Αιγαίου που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες.
Superfast Racing: Μεγάλη διάκριση στο 45ο Ράλλυ Αιγαίου
Τo σκάφος SUPERFAST RACING του Ν.Ο.Καλαμακίου με κυβερνήτες τους Περικλή Λιβά και Νίκο Λάζο κατέκτησε την 3η θέση στη γενική κατάταξη της κατηγορίας ΟRCiA από την οποία βγαίνει και ο νικητής του Ράλλυ Αιγαίου και την 1η θέση Ομάδος Α μεγάλων σκαφών ΟRCiA, στο 45ο Ράλλυ Αιγαίου που πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως τις 20 Ιουλίου 2008.

Το SUPERFAST RACING, με θέσεις 1, 11, 1, 7, 1, 5 στις έξι ιστιοδρομίες του Ράλλυ Αιγαίου, ανέβηκε για άλλη μια χρονιά στο βάθρο των νικητών. «Το 45ο Ράλλυ Αιγαίου είναι ένας θεσμός στον οποίο η ομάδα μας δίνει επί 12 συνεχή έτη το παρόν και έχει συνολικά 21 συμμετοχές. Μετά από 10ήμερη αναμέτρηση με τα μελτέμια και με εξαιρετικούς ανταγωνιστές η φετινή 3η θέση μας ικανοποιεί ιδιαίτερα. Οι χορηγοί μας SUPERFAST FERRIES, MARFIN EGNATIA BANK και η εταιρεία πετρελαιοειδών ΕΚΟ ΑΒΕΕ μοιράζονται μαζί μας ένα νέο ρεκόρ στη 45χρονη ιστορία του Ράλλυ: Είμαστε οι μόνοι κυβερνήτες που έχουν φέρει 5 πρώτες θέσεις, 3 δεύτερες και 3 τρίτες στην κατηγορία από την οποία βγαίνει ο νικητής του Ράλλυ» δηλώνουν οι ιστιοπλόοι του Ν.Ο.Καλαμακίου.

Η διαδρομή της κορυφαίας ετήσιας Ιστιοπλοϊκής Διοργάνωσης της χώρας μας ήταν: Φάληρο – Νάξος – Λειψοί – Τήνο – Σούνιο. Επιπλέον, δύο ιστιοδρομίες τύπου όρτσα-πρύμα πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 20 Ιουλίου στο Φαληρικό Όρμο.

H SUPERFAST FERRIES είναι μέλος της ATTICA GROUP και δραστηριοποιείται μεταξύ Ελλάδας-Ιταλίας και Βελγίου-Σκωτίας, με ένα στόλο 5 υπερσύγχρονων επιβατηγών-οχηματαγωγών πλοίων. Η ATTICA GROUP δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των θυγατρικών της εταιριών SUPERFAST FERRIES και BLUE STAR FERRIES που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v