Ciao Mobile: Η απλούστερη καρτοκινητή από την Cosmote

Η απλούστερη και οικονομικότερη καρτοκινητή, ως προς τις χρεώσεις εντός Ελλάδος αλλά ακόμα περισσότερο αυτές προς Η.Π.Α., Αλβανία και Ιταλία, ήρθε από την Cosmote, για να κάνει την επικοινωνία μας ακόμα καλύτερη.
Ciao Mobile: Η απλούστερη καρτοκινητή από την Cosmote
Μια νέα καρτοκινητή τηλεφωνία με το όνομα ciao mobile ξεκινά στην ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας, προσφέροντας στο κοινό πολύ χαμηλές χρεώσεις σε εθνικά και διεθνή δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης ή κλιμακωτή χρέωση, από το πρώτο δευτερόλεπτο, το πρώτο SMS, το πρώτο MMS.

Το ciao mobile απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να κάνουν συχνά κλήσεις ή να στέλνουν μηνύματα εντός και εκτός Ελλάδος με πραγματικά οικονομικές χρεώσεις. Οι εθνικές κλήσεις κοστίζουν μόνο 0,25€/λεπτό είτε είναι προς κινητά είτε προς σταθερά, ενώ ακόμη φθηνότερες είναι οι κλήσεις προς Η.Π.Α, Αλβανία και Ιταλία που κοστίζουν μόνο 0,21€/λεπτό προς κινητά και σταθερά. Παράλληλα, η χρέωση για την αποστολή SMS είναι μόνο 0,04€/SMS για την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι χρήστες της νέας καρτοκινητής απολαμβάνουν ακόμη πιο χαμηλές χρεώσεις φωνής για κλήσεις προς χρήστες του ίδιου πακέτου (0,12€/λεπτό on-net), ενώ η ανανέωση του χρόνου ομιλίας γίνεται με τις κάρτες ανανέωσης χρόνου όλων των αξιών που διαθέτει η COSMOTE.

Επιπλέον, το ciao mobile προσφέρει στο κοινό τη δυνατότητα αγοράς προνομιακού πακέτου 30 λεπτών ομιλίας και 30 SMS προς όλους τους αριθμούς AMC (Albanian Mobile Communications), μόνο με 5 ευρώ.

Η νέα καρτοκινητή ciao υποστηρίζεται από το δίκτυο της COSMOTE σε ολόκληρη τη χώρα, που παρέχει πληθυσμιακή κάλυψη 99,6%.

Το ciao mobile διατίθεται στα περίπτερα, και η ενεργοποίησή του γίνεται απλά και εύκολα με μια εξερχόμενη κλήση προς έναν οποιοδήποτε αριθμό. Για περαιτέρω ενημέρωση, η υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών ciao θα είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο μέσω του σύντομου κωδικού 1277 (από κινητό ciao) και μέσω του 10ψήφιου αριθμού (+30) 697 100 1277, για όσους επιθυμούν να καλέσουν από σταθερά ή άλλα κινητά τηλέφωνα.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.ciaomobile.gr.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v