Cosmote My Account: Υπηρεσίες και ενημέρωση τώρα on-line

Μία ακόμα πρωτοποριακή ιδέα για εξόφληση λογαριασμών, ενεργοποίηση υπηρεσιών και ενημέρωση σχετικά με κάθε μας απορία τώρα και μέσω internet, από το My Account της Cosmote.
Cosmote My Account: Υπηρεσίες και ενημέρωση τώρα on-line
Μέσω Internet μπορούν πλέον οι συνδρομητές της COSMOTE να διαχειρίζονται εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια τις συνδέσεις τους, να πληρώνουν τον λογαριασμό τους και να επικοινωνούν online με την εξυπηρέτηση πελατών, μέσα από το νέο web portal COSMOTE MY ACCOUNT.

To COSMOTE MY ACCOUNT περιλαμβάνει τέσσερις ενότητες:

• Ο Λογαριασμός μου: Άμεση ενημέρωση για την κατάσταση του λογαριασμού, οnline πληρωμές με ασφάλεια, αναζήτηση προηγούμενων λογαριασμών, ανάλυση κλήσεων για τους συνδρομητές συμβολαίου και πρόσβαση σε υπηρεσίες E-Care.
 
• Οι Υπηρεσίες μου: Δυνατότητα διαχείρισης υπηρεσιών της COSMOTE, όπως υπηρεσίες φωνής και μηνυμάτων, ΜΜS, WAP, προσωπικός τηλεφωνητής, μεταφορά υπολοίπου καρτοκινητής κ.α.

• Βιβλιοθήκη: Συχνές ερωτήσεις, demos και τιμοκατάλογος υπηρεσιών COSMOTE.
 
• Επικοινωνία: Οnline υποβολή ερωτήσεων & παρατηρήσεων.

Πρόσβαση στο COSMOTE MY ACCOUNT έχουν όλοι οι οικιακοί πελάτες συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής της COSMOTE. Μοναδική προϋπόθεση είναι η εγγραφή στο νέο portal, η οποία γίνεται μέσω online αίτησης από το site της COSMOTE. Οι συνδρομητές συμβολαίου, με την εγγραφή τους στο COSMOTE MY ACCOUNT, αποκτούν αυτόματα την υπηρεσία e-Bill. Οι υπάρχοντες συνδρομητές του e-Bill έχουν πρόσβαση στο COSMOTE MY ACCOUNT με τους υπάρχοντες κωδικούς τους, χωρίς να χρειάζεται να εγγραφούν εκ νέου στην υπηρεσία.

Κάθε χρήστης που θα υποβάλει online αίτημα μέσω του COSMOTE MY ACCOUNT θα λαμβάνει ενημέρωση για την ολοκλήρωση του αιτήματος του είτε με SMS, είτε e-mail, ανάλογα με τον τρόπο ενημέρωσης που ο ίδιος έχει επιλέξει.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v