Exclusive Yachting 2008: Τα καλύτερα σκάφη... εν πλω!

Η σπουδαιότερη ίσως έκθεση σκαφών αναψυχής στην Ελλάδα, η Exclusive Yachting, ανοίγει για 7η συνεχή χρονιά τις πόρτες της στους λάτρεις του yachting lifestyle, από 18 έως 22 Σεπτεμβρίου, και το In2life θα είναι φυσικά εκεί.
Exclusive Yachting 2008: Τα καλύτερα σκάφη... εν πλω!
Tις καλύτερες δημιουργίες της παγκόσμιας ναυπηγικής βιομηχανίας θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν οι φίλοι της πλωτής πολυτέλειας στην 7η Exclusive Yachting που θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 22 Σεπτεμβρίου 2008 στην Alsity Μαρίνα Αγίου Κοσμά.

Περισσότερα από 250 σκάφη αναψυχής, προερχόμενα από φημισμένους διεθνείς ναυτικούς οίκους αλλά και καταξιωμένους Eλληνες κατασκευαστές, θα γοητεύσουν τους απαιτητικούς επισκέπτες με την απαράμιλλη ποιότητα και αισθητική τους. Mε ελάχιστο μήκος τα 12μ και με κοινό παρανομαστή την ανυπέρβλητη πολυτέλεια τα σκάφη που θα παρουσιαστούν στην Exclusive Yachting θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις των Eλλήνων yachtsmen.

H πλωτή έκθεση των εντυπωσιακών σκαφών αναψυχής θα συμπληρωθεί όπως κάθε χρόνο από μια χερσαία παρουσίαση πολυτελών προϊόντων και υπηρεσιών yachting και lifestyle για τη ζωή στο σκάφος και όχι μόνο.

Χρυσός Χορηγός της Exclusive Yachting είναι η εταιρεία CAROUZOS 4 ΚΑΠΠΑ Α.Ε.Β.Ε., Αργυρός Χορηγός είναι η Τράπεζα Πειραιώς, Xάλκινος Xορηγός το Glenlivet και Χορηγοί η ΕΚΚΑ Aυτοκίνητα και η Sea SOS – Υπηρεσίες Θαλάσσιας Εξυπηρέτησης. Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι εφημερίδες Η Ναυτεμπορική και International Herald Tribune – Kathimerini, τα περιοδικά Insider και adbusiness και ο διαδικτυακός τόπος www.in2life.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη διοργανώτρια εταιρεία: EuroPartners στο τηλ: 210 92 21 254 και στο www.europartners.gr.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v