Το SUPERFAST RACING στο 45ο Ράλλυ Αιγαίου

Έτοιμο για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, το σκάφος Superfast Racing της Superfast Ferries ξεκινά αύριο για το 45ο Ράλλυ Αιγαίου, το οποίο θα διαρκέσει έως τις 20 Ιουλίου.
Το SUPERFAST RACING στο 45ο Ράλλυ Αιγαίου
Τo σκάφος SUPERFAST RACING του Ν.Ο.Καλαμακίου με κυβερνήτες τους Περικλή Λιβά και Νίκο Λάζο είναι έτοιμο για την εκκίνηση του 45ου Ράλλυ Αιγαίου, που ξεκινά αύριο, Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008, από το Φάληρο.

Η κορυφαία ετήσια ιστιοπλοϊκή διοργάνωση της χώρας μας περιλαμβάνει φέτος για σταθμούς ανασυγκρότησης τα νησιά Νάξο, Λειψούς και Τήνο. Τα σκάφη ερχόμενα από Τήνο θα τερματίσουν στο Σούνιο και οι νικητές θα ανακηρυχθούν μετά την πραγματοποίηση δύο ακόμα ιστιοδρομιών τύπου ΟΡΤΣΑ-ΠΡΥΜΑ στο Φαληρικό Όρμο την Κυριακή 20 Ιουλίου.

«Το Αιγαίο με τα δυνατά «μελτέμια» που επικρατούν συνήθως αυτή την εποχή θέλει προσοχή» δηλώνει ο Νίκος Λάζος. «Είναι το 12ο στη σειρά Ράλλυ Αιγαίου που μετέχουμε με τον Νίκο σαν κυβερνήτες από το 1981. Από το 1994 μέχρι σήμερα έχουμε κερδίσει 5 πρώτες, 3 δεύτερες και 2 τρίτες θέσεις, που αποτελεί ρεκόρ στην 44χρονη ιστορία του Ράλλυ. Θα κυνηγήσουμε τη διάκριση και φέτος.» συμπληρώνει ο Περικλής Λιβάς.

Εκτός από την SUPERFAST FERRIES το σκάφος SUPERFAST RACING, υποστηρίζεται και από άλλους δύο χορηγούς, την MARFIN EGNATIA BANK και την εταιρία εμπορίας πετρελαιοειδών ΕΚΟ ΑΒΕΕ. Οι πρωτοπόρες αυτές εταιρίες, αναγνώρισαν το ομαδικό πνεύμα που απαιτείται στο άθλημα αυτό και επέλεξαν την ομάδα ως πρεσβευτή της άποψης, ότι η επίτευξη στόχων επιτυγχάνεται πλέον μόνο μέσω συλλογικής προσπάθειας.

Η ΕΤ-1 θα μεταδίδει την εξέλιξη του αγώνα με στιγμιότυπα δράσης, συνεντεύξεις και αποτελέσματα, καθημερινά μετά το βραδινό Δελτίο Ειδήσεων, από την Πέμπτη 10 Ιουλίου έως και την Δευτέρα 21 Ιουλίου.

H SUPERFAST FERRIES είναι μέλος της ATTICA GROUP και δραστηριοποιείται μεταξύ Ελλάδας-Ιταλίας και Βελγίου-Σκωτίας, με ένα στόλο 5 υπερσύγχρονων επιβατηγών-οχηματαγωγών πλοίων. Η ATTICA GROUP δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των θυγατρικών της εταιριών SUPERFAST FERRIES και BLUE STAR FERRIES που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v