Εκπτώσεις επίπλων: Τα καλύτερα στις καλύτερες τιμές

Στις 15 Ιουλίου οι εκπτώσεις ξεκινούν καλώντας μας να αποκτήσουμε κάποια από τα αγαπημένα μας έπιπλα και αξεσουάρ για το σπίτι σε πολύ προσιτές τιμές. Τα καταστήματα ΝΕΟ ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ, ΒοConcept, Divani & Divani by Natuzzi και La Maison Coloniale παρουσιάζουν τις προτάσεις τους.
Εκπτώσεις επίπλων: Τα καλύτερα στις καλύτερες τιμές
 

Την ερχόμενη εβδομάδα οι πολυαναμενόμενες εκπτώσεις ξεκινούν δίνοντάς μας την ευκαιρία να αποκτήσουμε κάποια από τα αγαπημένα μας έπιπλα σε πολύ προσιτές τιμές. Τα καταστήματα ΝΕΟ ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ, ΒοConcept, Divani & Divani by Natuzzi και La Maison Coloniale μας δίνουν μία γεύση από τις δικές τους προτάσεις για φέτος το καλοκαίρι και μας καλούν να δοκιμάσουμε τα υπέροχα έπιπλά τους. Πιο συγκεκριμένα:  

Στα καταστήματα ΝΕΟΚΑΤΟΙΚΕΙΝ από 15 Ιουλίου έχουμε την ευκαιρία να επωφεληθούμε από τις καλοκαιρινές εκπτώσεις που προσφέρουν στα περισσότερα είδη και να κάνουμε πραγματικότητα έναν νέο τρόπο ζωής ανανεώνοντας τον προσωπικό μας χώρο. Χάρις τις μοναδικές προσφορές ΝΕΟΚΑΤΟΙΚΕΙΝ μπορούμε να επιλέξουμε έπιπλα με αυθεντικό σχεδιασμό και προσωπικότητα που θα αναδείξουν το προσωπικό μας στιλ μέσα από μια πλούσια γκάμα. Καναπέδες με διαχρονικό design, πολυθρόνες με μοναδικά υφάσματα, χαλιά, αλλά και εντυπωσιακές κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρίες και μικροέπιπλα, όλα σε προσιτές τιμές μας βοηθούν να ανακαλύψουμε ένα νέο τρόπο ζωής και να μεταμορφώσουμε το σπίτι μας σε ένα μοντέρνο και άνετο χώρο όπου θα απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή. 

Σε ένα από τα 12 καταστήματα NEOKATOIKEIN σε όλη την Ελλάδα μπορούμε άλλωστε να πάρουμε μαζί μας τα σχέδια της κάτοψης του σπιτιού μας, καθώς οι σύμβουλοι διακόσμησης βρίσκονται πάντα κοντά μας για να μας εξυπηρετήσουν και να μας προσφέρουν ολοκληρωμένες προτάσεις διαμόρφωσης του χώρου μας.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 6601 200 και στο www.neokatoikein.gr.
 
Στα BoConcept οι εκπτώσεις μας καλούν να συναντήσουμε από κοντά το design και την υψηλή ποιότητα. Έτσι, από τις 15 Ιουλίου έως τις 30 Αυγούστου στα καταστήματα BoConcept θα βρούμε όλη τη συλλογή με έκπτωση 20% καθώς και επιλεγμένα προϊόντα με έκπτωση που φτάνει το 30%.

Τα BoConcept ξεχωρίζοντας για το design και τις ιδιαίτερες γραμμές τους μας δίνουν την ευκαιρία να ανανεώσετε τον προσωπικό σας χώρο μέσα από μία τεράστια συλλογή υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής λειτουργικότητας.

Καθαρές γραμμές, υψηλή ποιότητα και μοναδικό design μεταμορφώνουν τους χώρους του σπιτιού μας με τον πιο μοντέρνο τρόπο. Έπιπλα για το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα και το καθιστικό που υπόσχονται να μας χαρίσουν ξεχωριστές στιγμές.

Περισσότερες πληροφορίες στο Δίκτυο Καταστημάτων BoConcept, τηλ. 210 87 67 100, και στο www.boconcept.gr.
 
Με έκπτωση 20% σε όλη τη συλλογή, τα καταστήματα Divani & Divani by Natuzzi μας προσκαλούν να ανανεώσουμε το καθιστικό μας επιλέγοντας προϊόντα με την αυθεντική σφραγίδα ποιότητας made in Italy.

Μία μεγάλη συλλογή από καναπέδες, έπιπλα και αξεσουάρ, σε minimal γραμμές, που έχουν σχεδιαστεί με φροντίδα για την κάθε λεπτομέρεια, ώστε να μας προσφέρουν ασυναγώνιστη άνεση και να κάνουν το χώρο μας ξεχωριστό.

Από 15 Ιουλίου έως και 30 Αυγούστου, στα καταστήματα Divani & Divani by Natuzzi, ανακαλύπτουμε έναν ολόκληρο κόσμο ιταλικού στυλ και επωφελούμαστε από τις μοναδικές τιμές. Σε επιλεγμένα εκθεσιακά είδη η έκπτωση φθάνει έως και 40%.

Περισσότερες πληροφορίες στο Δίκτυο Καταστημάτων Divani & Divani by Natuzzi, τηλ. 210 8767000 και στο www.natuzzi.gr.

Το La Maison Coloniale με χαρακτήρα και μοναδικό στιλ, μας παροτρύνει να «μυηθούμε» στον μαγικό κόσμο της Ανατολής, με ευαισθησία και σεβασμό στη φύση και να επωφεληθούμε από τις μοναδικές εκπτώσεις. Από 15 Ιουλίου έως 30 Αυγούστου τα έπιπλα La Maison Coloniale διατίθενται με έκπτωση 15% που μπορεί σε κάποιες εκθέσεις να φτάσει και το 30%.

Η πλούσια συλλογή αυθεντικών, παραδοσιακών επίπλων και αξεσουάρ υπόσχονται να δημιουργήσουν έναν μαγικό συνδυασμό εξωτικού και οικείου στο χώρο μας, με μοναδικές πινελιές από την Ινδονησία, την Κίνα και την Ινδία.

Καταστήματα La Maison Coloniale:
• Λ. Κηφισίας 42, Μαρούσι, Αθήνα, τηλ. 210 6105120
• Sato Center Μοσχάτο (Πειραιώς 18), Αθήνα, τηλ. 210 4890250
• notoshome, Πλατεία Κοτζιά, Αθήνα, τηλ. 210 3743330
• Λ. Ποσειδώνος 61, Άλιμος, 210 9880024
• Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 94, Θεσσαλονίκη , τηλ. 2310 488200

Περισσότερες πληροφορίες στο www.lamaisoncoloniale.com.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v