Olympic American Express: Με κάθε αγορά, ταξιδεύω

Τώρα οι καθημερινές σας αγορές γίνονται ταξίδι. Κάθε συναλλαγή που κάνετε με τις κάρτες Olympic American Express® & Χρυσή Olympic American Express® της Alpha Bank  σας χαρίζει περισσότερα μίλια για να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο.
Olympic American Express: Με κάθε αγορά, ταξιδεύω
Σας αρέσουν τα ταξίδια; Θέλετε να ανακαλύπτετε καινούρια μέρη, να γνωρίζετε πολιτισμούς, ανθρώπους, να συλλέγετε εμπειρίες; Η Alpha Bank «απογειώνει» το φετινό καλοκαίρι με τις νέες κάρτες που σας χαρίζουν πτήσεις σε έναν κόσμο προνομίων.

Οι νέες κάρτες Olympic American Express® και Χρυσή Olympic American Express® από την Alpha Bank, φέρνουν στις «αποσκευές» τους τα παγκόσμια προνόμια των καρτών American Express και μία σειρά από επιπλέον μοναδικά προνόμια που θα σας «απογειώσουν».

Με κάθε χρήση των καρτών Olympic American Express® στην Ελλάδα και το εξωτερικό για τις καθημερινές σας αγορές και συναλλαγές, συγκεντρώνετε μίλια στο Πρόγραμμα Μιλίων Icarus που εξαργυρώνετε με εισιτήρια της Olympic Airlines για οποιονδήποτε προορισμό σε όλο τον κόσμο.

Ακόμα, μεταξύ άλλων, απολαμβάνετε ειδική εξυπηρέτηση από το Αεροδρόμιο και την Olympic Airlines στις κρατήσεις και τα εισιτήρια.

Οι αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα προνόμια των καρτών Olympic American Express®, βρίσκονται στο www.alpha.gr.

Καλό ταξίδι με τις Olympic American Express®
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v