Cosmote "Multi": Φθηνότερα πακέτα για απεριόριστη επικοινωνία

Με τη βιντεοκλήση να κοστίζει όσο η απλή ομιλία και το MMS όσο το SMS, η Cosmote με τα προγράμματα "MULTI" προσφέρει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, εξελιγμένη επικοινωνία προσιτή σε όλους.
Cosmote Multi: Φθηνότερα πακέτα για απεριόριστη επικοινωνία
Την πιο ολοκληρωμένη και οικονομική λύση «εξελιγμένης» επικοινωνίας από το κινητό τηλέφωνο προσφέρει, για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, η COSMOTE με τα νέα προγράμματα “COSMOTE MULTI”.

Ανατρέποντας τα δεδομένα στην κινητή τηλεφωνία τα πρωτοποριακά προγράμματα συμβολαίου “COSMOTE MULTI” προσφέρουν δωρεάν χρόνο ομιλίας και δωρεάν μηνύματα, κάθε μήνα, όλα με ένα μόνο πάγιο. Με τα νέα προγράμματα οι πελάτες της COSMOTE μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δωρεάν λεπτά ομιλίας για απλές κλήσεις ομιλίας ή /και βιντεοκλήσεις και τα δωρεάν μηνύματα για αποστολή SMS ή /και MMS. Μετά την κατανάλωση των δωρεάν λεπτών και μηνυμάτων, η βιντεοκλήση κοστίζει το ίδιο φθηνά με την απλή ομιλία και το MMS το ίδιο φθηνά με το απλό SMS. Έτσι, ο πελάτης μπορεί να επιλέγει όποιον τρόπο επικοινωνίας επιθυμεί, χωρίς να σκέφτεται το κόστος.

Παρέχοντας ιδιαίτερα φθηνές χρεώσεις, τα οχτώ νέα προγράμματα “COSMOTE MULTI” είναι τα εξής: COSMOTE MULTI MESSAGE MANIA, COSMOTE MULTI 26, COSMOTE MULTI 32, COSMOTE MULTI 40, COSMOTE MULTI 50, COSMOTE MULTI 65, COSMOTE MULTI 80 και COSMOTE MULTI 100.

Για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία στην αποστολή μηνυμάτων, στα προγράμματα “COSMOTE MULTI” διατίθενται αποκλειστικά και τα νέα πακέτα μηνυμάτων “COSMOTE MESSAGE BOOSTERS”, που προσφέρουν το φθηνότερο μήνυμα συμβολαίου (SMS και MMS) της αγοράς, για πρώτη φορά με τιμή έως και 5 ευρωλεπτά ανά μήνυμα SMS ή MMS.

H COSMOTE με τα προγράμματα “MULTI” καινοτομεί για μια ακόμη φορά, επιδιώκοντας να κάνει προσιτή σε όλους και την εξελιγμένη επικοινωνία. Πιστή στην πελατοκεντρική της φιλοσοφία, η COSMOTE συνεχίζει να εμπλουτίζει τη σειρά των τιμολογιακών της προγραμμάτων προσφέροντας την οικονομικότερη και πληρέστερη επιλογή της αγοράς στα προγράμματα συμβολαίου, καλύπτοντας και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών της.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v