TxtMe.gr: Το επόμενο βήμα στο e-marketing

Μία νέα on-line κοινότητα παρέχει στα μέλη της τη δυνατότητα αποστολής δωρεάν sms προς όλα τα ελληνικά δίκτυα, καθώς και υπηρεσίες social networking, συνδυάζοντας mobile και internet marketing tools που την καθιστούν μία ολοκληρωμένη λύση e-marketing για τις συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρείες.
TxtMe.gr: Το επόμενο βήμα στο e-marketing
Η M-Stat, εταιρεία παροχής υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας στον κλάδο των κινητών τηλεπικοινωνιών, παρουσιάζει το TxtMe. Βασιζόμενο στη λειτουργία του δωρεάν Τύπου, το TxtMe παρέχει στα μέλη του αποστολή free sms προς όλα τα ελληνικά δίκτυα. Επίσης εμπεριέχει στοιχεία social networking (user profiles, εργαλεία επικοινωνίας) και προσωπικό organizer με δυνατότητα υπενθύμισης μέσω mail και sms, όλα δωρεάν.

Το TxtMe συνεργάζεται με εταιρείες που θέλουν να προβληθούν στα μέλη του, για αυτό και τις χρεώνει για τα sms που στέλνουν στα μέλη. Κατά τη δωρεάν εγγραφή τους τα μέλη συναινούν στη λήψη ενημερωτικών μηνυμάτων πάνω σε θεματικές κατηγορίες που επιλέγουν. Επιπλέον, σε κάθε free sms που προωθείται από μέλος δεσμεύεται χώρος (40 από τους 160 χαρακτήρες) για προωθητικούς σκοπούς.

Το TxtMe συνδυάζει mobile και internet marketing tools, ενώ επεκτείνει τα προφίλ των μελών σε προφίλ αγοραστικής συμπεριφοράς, στοιχεία που το καθιστούν μια ολοκληρωμένη λύση e-marketing. Παράλληλα, παρέχει free sms και άλλες έξυπνες λειτουργίες στα μέλη του χωρίς να τους επιβάλλει χρεώσεις.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v