Superfast Racing: Πρόσω ολοταχώς για τη νίκη

Με το ιστιοπλοϊκό σκάφος Superfast Racing της Superfast Ferries θα αγωνίζεται φέτος η κορυφαία ελληνική ομάδα ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης του Ν.Ο. Καλαμακίου στο «Posidonia Cup 2008» που ξεκινά στις 30 Μαΐου.
Superfast Racing: Πρόσω ολοταχώς για τη νίκη
Η κορυφαία ελληνική ομάδα ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης του Ν.Ο. Καλαμακίου με το σκάφος SUPERFAST Racing και χορηγό τη SUPERFAST FERRIES, ξεκινάει φέτος, με τον ιστιοπλοϊκό αγώνα «Posidonia Cup» στις 30 Μαΐου 2008.

Το «Posidonia Cup» είναι ένας αγώνας που γίνεται κάθε δύο χρόνια, με αφορμή τη μεγάλη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια» και τον οποίο διοργανώνει ο Π.Ο.Ι.Α.Θ. (Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοϊας Ανοικτής Θαλάσσης). Στο Posidonia Cup θα συμμετάσχουν πάνω από 50 σκάφη.

Φέτος συγχορηγoί του σκάφους SUPERFAST Racing θα είναι η MARFIN EGNATIA BANK με την ΕΚΟ ΑΒEΕ .

«Το φετινό Αγωνιστικό Πρόγραμμα είναι πιο απαιτητικό από ποτέ» δηλώνουν οι κυβερνήτες Περικλής Λιβάς και Νίκος Λάζος. «Η 15μελής ομάδα μας θα αγωνιστεί στο Posidonia Cup, το Κύπελλο Άνοιξης, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το Ράλλυ Αιγαίο αλλά και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που φέτος θα διεξαχθεί στην Ελλάδα. Σκάφη και πληρώματα από όλο τον κόσμο θα δώσουν το παρόν και το επίπεδο του ανταγωνισμού θα εκτοξευθεί. Έχουμε προετοιμάσει σκάφος και πλήρωμα κατάλληλα και ελπίζουμε να διακριθούμε και να τιμήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τους λαμπρούς χορηγούς, SUPERFAST FERRIES, MARFIN EGNATIA BANK και ΕΚΟ ΑΒEΕ, φίλους και υποστηρικτές μας» είπαν χαρακτηριστικά.

H SUPERFAST FERRIES είναι μέλος της ATTICA GROUP και δραστηριοποιείται μεταξύ Ελλάδας-Ιταλίας και Βελγίου-Σκωτίας, με στόλο 5 υπερσύγχρονων επιβατηγών-οχηματαγωγών πλοίων. Η ATTICA GROUP δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των θυγατρικών της εταιριών SUPERFAST FERRIES και BLUE STAR FERRIES που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πληροφορίες για τον αγώνα θα βρείτε στο http://www.posidoniacup.horc.gr/ και στο www.optimumsailing.gr.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v