Amita Νεκταρίνι: Η νέα γεύση του καλοκαιριού

Τη νέα δροσερή γεύση του καλοκαιριού, το χυμό νεκταρίνι, παρουσιάζει η Amita για να μας ταξιδέψει ξανά σε αξέχαστες καλοκαιρινές εμπειρίες καθιερώνοντας και ενισχύοντας την γκάμα των καλοκαιρινών της γεύσεων.
Amita Νεκταρίνι: Η νέα γεύση του καλοκαιριού
Η Amita, πάντα κοντά στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού για ποικιλία ποιοτικών γεύσεων, υποδέχεται το καλοκαίρι με τη νέα γευστική έκπληξη Amita Νεκταρίνι που είναι εμπνευσμένη από αγαπημένα φρούτα της καλοκαιρινής σοδειάς.

Το καλοκαίρι και οι... διακοπές «αιχμαλωτίστηκαν» στο νέο δροσερό χυμό Amita Νεκταρίνι, που συνδυάζει το πλούσιο άρωμα και τη γλυκιά γεύση από το νεκταρίνι, το ροδάκινο και το κίτρινο δαμάσκηνο. Ο νέος καλοκαιρινός χυμός Amita Νεκταρίνι, που κυκλοφορεί σε συσκευασία 1.0 L και 250 ml, μας χαρίζει απλόχερα την απολαυστική γεύση και τα θρεπτικά στοιχεία των αγαπημένων καλοκαιρινών φρούτων και παράλληλα μας ταξιδεύει σε αξέχαστες καλοκαιρινές εμπειρίες.

Οι ανάγκες για απολαυστική τόνωση του οργανισμού είναι ιδιαίτερα αυξημένες τους καλοκαιρινούς μήνες. Η Amita, μετά το περσινό επιτυχημένο λανσάρισμα της εποχιακής γεύσης Amita Πεπόνι, καθιερώνει και ενισχύει τη γκάμα των καλοκαιρινών της γεύσεων, προσφέροντας μας ένα νέο χυμό με τα θρεπτικά συστατικά των εποχιακών φρούτων και την γεμάτη γεύση του ελληνικού καλοκαιριού που δεν κεντρίζει μόνο τη γεύση μας αλλά και τις αισθήσεις μας. Η νέα απίθανη γεύση Amita Νεκταρίνι θα κάνει το καλοκαίρι μας φυσικά πιο... απολαυστικό.

Γνωρίζετε ότι:
Αν και το νεκταρίνι κατάγεται από τη μακρινή Κίνα, ήταν ιδιαίτερα αγαπητό στην Ελλάδα από τα αρχαία ακόμη χρόνια;
Το λανσάρισμα του νέου προϊόντος ακολουθεί αυτό του πετυχημένου «Amita Πεπόνι», που λανσαρίστηκε πέρυσι και έφτασε το μερίδιο του 1,1% στα σουπερμάρκετ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v