Μητρότητα: Επιστημονικές εξελίξεις και ψυχολογική προσέγγιση

Ημερίδα με θέμα «αφιέρωμα στην μητρότητα» διοργανώνουν η Διεύθυνση Σχολικής Μέριμνας και η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Ά διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων την Δευτέρα 12 Μαΐου 2008 στο ξενοδοχείο Caravel.
Μητρότητα: Επιστημονικές εξελίξεις και ψυχολογική προσέγγιση
Η Διεύθυνση Σχολικής Μέριμνας σε συνεργασία με τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Α Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων διοργανώνουν την Δευτέρα 12 Μαίου 2008 ημερίδα με θέμα «Αφιέρωμα στη Μητρότητα» στο Ξενοδοχείο Caravel Αίθουσα Horizon και ώρα 18:30 μ.μ. Θα ακολουθήσει συζήτηση και μουσικό πρόγραμμα.
 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες σχετικά με την Προληπτική Ιατρική στη Μαιευτική και Γυναικολογία, το τεστ Παπανικολάου, το εμβόλιο καρκίνου τραχήλου μήτρας. Επίσης θα καλυφθούν και θέματα ψυχολογίας όπως νέες προσεγγίσεις στην εφηβική ηλικία και τι αληθινά προσδοκούμε από τα παιδιά μας.

Κύριοι ομιλητές της ημερίδας θα είναι ο κος Λουτράδης Δημήτρης (Καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογικής του Πανεπιστημίου Αθηνών), ο κος Στεφανίδης Κωνσταντίνος (Λέκτορας Μαιευτικής και Γυναικολογικής του Πανεπιστημίου Αθηνών) ο κος Δρακάκης Πέτρος (Επίκουρος Καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογικής του Πανεπιστημίου Αθηνών) η κα Γιακουμάκη Ελισσάβετ Διδάκτωρ Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Strathclyde, Σκωτίας. Την μουσική επιμέλεια και την ευθύνη των ερευνητικών μουσικών προγραμμάτων έχει αναλάβει ο κος Καραμαλάκης Νικόλαος.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v