Superfast: Μίνι κρουαζιέρα στο ρυθμό του tango

Πάθος για το tango και αγάπη για τη θάλασσα. Ένας εκρηκτικός συνδυασμός που η Superfast Ferries μας προσκαλεί να νιώσουμε, σε μία μοναδική μίνι κρουαζιέρα στην Ιταλία το τριήμερο από 11 έως 13 Απριλίου.
Superfast: Μίνι κρουαζιέρα στο ρυθμό του tango
Το τριήμερο από 11 έως 13 Απριλίου, η Superfast Ferries υπόσχεται να μας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο του Tango και να μας διδάξει τα πρώτα μας βήματα στον αισθησιακό αυτό χορό υπό την καθοδήγηση έμπειρων δασκάλων από την Academia del Tango.

Επίσης, εκτός από τα σεμινάρια Tango και άλλα μοναδικά happenings, θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το μεσαιωνικό Λορέτο και να κάνουμε τα ψώνια μας στην Ανκόνα. Και φυσικά, καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, θα απολαύσουμε τις υπηρεσίες και την πολυτέλεια των πλοίων Superfast.

Το πρόγραμμα της κρουαζιέρας περιλαμβάνει άφιξη στην Πάτρα την Παρασκευή το μεσημέρι και άμεση αναχώρηση για Ανκόνα. Στο πλοίο οι ταξιδιώτες θα έχουν ελεύθερο χρόνο για χαλάρωση, ψώνια και φαγητό. Το απόγευμα της Παρασκευής θα παραδοθεί για μιάμιση ώρα το πρώτο μάθημα tango, ενώ θα ακολουθήσει διασκέδαση στη disco του πλοίου.

Το πρωινό του Σαββάτου το πλοίο θα φτάσει στην Ανκόνα και οι ταξιδιώτες θα επιβιβαστούν άμεσα σε πούλμαν για επίσκεψη στο Λορέτο. Το μεσημέρι θα επιστρέψουν στην Ανκόνα για ψώνια και καφέ, ενώ το απόγευμα ξεκινά η αναχώρηση για Πάτρα. Το βράδυ του Σαββάτου οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν μία μοναδική βραδιά tango στο μπροστινό σαλόνι του πλοίου που θα κρατήσει μέχρι αργά, ενώ το μεσημέρι της Κυριακής το πλοίο θα καταφθάνει στο λιμάνι της Πάτρας.

Το κόστος της μίνι-κρουαζιέρας είναι 189 ευρώ κατ’άτομο. Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται η μεταφορά με πούλμαν από και προς Αθήνα, τα εισιτήρια του καραβιού και δίκλινη καμπίνα, η μεταφορά με πούλμαν στο Λορέτο και φυσικά η συμμετοχή στα σεμινάρια Tango. Δεν περιλαμβάνεται η ταξιδιωτική ασφάλεια που στοιχίζει 5 ευρώ κατ’άτομο.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε με τη Superfast Ferries στο 210 89 19 131 ή στο www.superfast.com.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v