Singapore Airlines: Δείτε τον Ειρηνικό... αφ' υψηλού

Πέντε αεροσκάφη Airbus A340-500 αποκλειστικά διακεκριμένης θέσης στις πτήσεις μεταξύ Σιγκαπούρης, Νέας Υόρκης και Λος Άντζελες δρομολογεί η Singapore Airlines που γίνεται έτσι η πρώτη εταιρεία που διασχίζει τον Ειρηνικό με τέτοιου τύπου αεροσκάφη.
Singapore Airlines: Δείτε τον Ειρηνικό... αφ υψηλού
Η Singapore Airlines θα μετατρέψει τα πέντε αεροσκάφη Airbus A340-500 που διαθέτει σε αεροσκάφη που θα διαθέτουν μόνο διακεκριμένες θέσεις για καθημερινές πτήσεις μεταξύ Σιγκαπούρης και Νέας Υόρκης και Σιγκαπούρης και Λος Άντζελες.

Τα 181 καθίσματα, που υπάρχουν σήμερα στα αεροσκάφη, θα αντικατασταθούν από 100 καθίσματα της βραβευμένης Διακεκριμένης Θέσης της εταιρίας με 4 καθίσματα ανά σειρά, σε διαρρύθμιση 1-2-1. Κάθε κάθισμα θα έχει δερμάτινη επένδυση και πλάτος 76 εκατοστών.

Με τη νέα διαρρύθμιση η Singapore Airlines γίνεται ο πρώτος αερομεταφορέας που θα εξυπηρετεί το δρομολόγιο προς Αμερική μέσω Ειρηνικού Ωκεανού με αεροσκάφη αποκλειστικά Διακεκριμένης Θέσης.

Κάθε κάθισμα θα έχει πρόσβαση στο διάδρομο και θα μετατρέπεται σε επίπεδο κρεβάτι. Τα νέα καθίσματα της Διακεκριμένης Θέσης θα έχουν τον ίδιο σχεδιασμό με τα καθίσματα που τοποθετούνται στα αεροσκάφη A380 και B777-300ER της Singapore Airlines.

Ο Αντιπρόεδρος Marketing and Regions της Singapore Airlines κύριος Huang Cheng Eng, δήλωσε ότι η αλλαγή αυτή αποτελεί επισφράγιση της υποδοχής που επεφύλαξαν οι επιβάτες στα βραβευμένα προϊόντα της Διακεκριμένης Θέσης, που τοποθετήθηκαν σε άλλους τύπους αεροσκαφών της εταιρίας.

“Η νέα Διακεκριμένη Θέση έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής από τους επιβάτες σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων. Το νέο προϊόν ταιριάζει τέλεια στις πτήσεις μεταξύ της Σιγκαπούρης και των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η μεγαλύτερη ζήτηση για πτήσεις χωρίς ενδιάμεσους σταθμούς προέρχεται από τους επιβάτες της Διακεκριμένης Θέσης και με αυτή την αλλαγή θα αυξήσουμε την χωρητικότητα της Διακεκριμένης Θέσης από 64 σε 100 καθίσματα σε κάθε πτήση.» δήλωσε ο κύριος Huang.

Η εφαρμογή θα ξεκινήσει σταδιακά από τα μέσα Μαΐου του 2008 στο δρομολόγιο από Σιγκαπούρη προς Νέα Υόρκη. Οι πτήσεις με τη νέα διαρρύθμιση θα ξεκινήσουν προς Νέα Υόρκη στο τέλος Ιουνίου και προς το Λος Άντζελες στο τέλος Σεπτεμβρίου του 2008.

Η Singapore Airlines δρομολογεί 46 πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ Σιγκαπούρης και Ηνωμένων Πολιτειών και εξυπηρετεί καθημερινά το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο και τη Νέα Υόρκη. Οι καθημερινές απευθείας πτήσεις προς το Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη συμπληρώνονται με άλλες πτήσεις με έναν ενδιάμεσο σταθμό σε κάθε προορισμό καθημερινά. Τον Μάρτιο η Singapore Airlines θα προσθέσει το Χιούστον στο δίκτυο δρομολογίων της με τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα από τη Σιγκαπούρη μέσω Μόσχας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v