Open Days: Ανοικτά σεμινάρια ενημέρωσης για την υπογονιμότητα

Η υπογονιμότητα έχει πολλές λύσεις. Η κυριότερη εξ'αυτών, όμως, είναι η σωστή ενημέρωση. Ο γνωστός γυναικολόγος Ηλίας Γάτος θα παραδίδει από αυτήν την Τρίτη, 4 Μαρτίου, δωρεάν σεμινάρια πληροφοριών για ζευγάρια που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υπογονιμότητας.
Open Days: Ανοικτά σεμινάρια ενημέρωσης για την υπογονιμότητα
Με έναρξη το απόγευμα της 4ης Μαρτίου 2008, ημέρα Τρίτη, ο γυναικολόγος Ηλίας Γάτος θα παρέχει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δωρεάν ανοικτά σεμινάρια πληροφοριών για ζευγάρια που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υπογονιμότητας. Τα σεμινάρια θα είναι ανοικτά για όλους και θα διεξάγονται κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα.

«Τα περισσότερα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υπογονιμότητας δεν συνηθίζουν να συζητούν το πρόβλημά τους ανοικτά», επισημαίνει ο Ηλίας Γάτος, συνιδρυτής της μονάδας εξωσωματικής γονιμοποίησης Εμβρυϊκή Δημιουργία. Συνεχίζοντας επισημαίνει ότι «Τα συγκεκριμένα σεμινάρια θα δώσουν την ευκαιρία σε πολλά ζευγάρια να ενταχθούν σε μία ομάδα κι άλλων ζευγαριών που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα ρωτώντας τις ίδιες ερωτήσεις και παίρνοντας πληροφορίες σχετικά με τις πιθανές αιτίες και δυνατές λύσεις υπογονιμότητας».

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων ο Ηλίας Γάτος θα παρουσιάσει τις βασικές αιτίες υπογονιμότητας και θα εξηγήσει πιθανές θεραπείες καθώς και τις πιθανότητες επιτυχημένων προσπαθειών.

Προβλήματα υπογονιμότητας και κυρίως οι τελευταίες μέθοδοι επίλυσής τους θα αναλύονται διεξοδικά από τον ίδιο τον γιατρό δίνοντας την ευκαιρία σε ζευγάρια που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα παιδί να ενημερωθούν σε ό,τι τελευταίο προτείνει η επιστήμη αλλά και να ρωτήσουν οτιδήποτε μπορεί να απασχολεί το καθένα ξεχωριστά. Τα ζευγάρια θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ανταλλάξουν πληροφορίες αλλά και προσωπικές εμπειρίες. Επιπλέον, θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν τους χώρους της μονάδας και να εξοικειωθούν με την διαδικασία πολλών θεραπειών.

Ο Ηλίας Γάτος είναι ένας από τους πιο γνωστούς ειδικούς σε θέματα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στην Ελλάδα με εμπειρία μεγαλύτερη των 15 ετών σε Αγγλία και Ελλάδα. Έχει λάβει επίσης διακρίσεις, αφού είναι ο πρώτος γιατρός παγκοσμίως ο οποίος πραγαμτοποίησε επιτυχημένη θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης σε γυναίκα με μεταμόσχευση καρδιάς.

Τα ανοικτά σεμινάρια πληροφοριών- “Open Days”- θα παρέχονται χωρίς την παραμικρή οικονομική επιβάρυνση στο κτίριο της Εμβρυϊκής Δημιουργίας, Σκαλίδη 16-18 & Κατεχάκη, Νέο Ψυχικό, κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα και ώρα 19:00μ.μ από τον γιατρό Ηλία Γάτο.

Η διεξαγωγή των πρώτων «Ανοικτών Σεμιναρίων» είναι:

Τρίτη, 4 Μαρτίου
Τρίτη, 1 Απριλίου
Τρίτη, 6 Μαίου
Τρίτη, 3 Ιουνίου

Για πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος τηλεφωνήστε στο 210-8003655.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v