Germanwings: Καλλιτεχνικά city-breaks στην Κολονία

Αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύουμε με την Germanwings στην Κολονία, επισκεπτόμαστε συναυλίες, μουσεία και παραστάσεις και για όλα αυτά πληρώνουμε... 19 ευρώ!
Germanwings: Καλλιτεχνικά city-breaks στην Κολονία

Φέτος το καλοκαίρι, η Κολονία βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο των πολιτιστικών δρώμενων της Ευρώπης. Τα μουσεία της πόλης έχουν φορέσει τα γιορτινά τους και φιλοξενούν το προσεχές διάστημα μοναδικές εκθέσεις.

Η Germanwings μεταφέρει τους επιβάτες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Κέρκυρα. Μύκονο, Ρόδο και Καβάλα προς την μητρόπολη του Ρήνου (Αεροδρόμιο Κολονίας / Βόννης) σε τιμές που ξεκινούν από τα 19 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων τελών και φόρων, δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα για ένα χαλαρωτικό και πλούσιο πολιτιστικά city – break.

Για τρίτη χρονιά συνεχίζεται φέτος η «Νύχτα Μουσικής» , η οποία αποτελεί πλέον ένα από τα highlights στην ατζέντα των πιο σημαντικών πολιτιστικών δρώμενων της Κολονίας. Στις 15 Σεπτεμβρίου, 25 διαφορετικά πολιτιστικά σημεία της πόλης θα ανοίξουν τις πύλες τους σε όλη την ανεξάρτητη κλασσική μουσική σκηνή. Η διοργάνωση αυτή προσφέρει μεγάλη ποικιλία από εκδηλώσεις, από την ιστορία του διάσημου πιανίστα Novecento ως τη συνοδεία μιας ταινίας βουβού κινηματογράφου από τη Φιλαρμονική.

Πάνω από 100 συναυλίες είναι ήδη προγραμματισμένες. Xορωδία θα παρουσιάσει την ειδική ακουστική της εκκλησιαστικής αρχιτεκτονικής, τζαζ σολίστες θα παρουσιάσουν τα νέα τους κομμάτια και τέλος κανείς δεν θα πρέπει να χάσει το μεγάλο πάρτι για το φινάλε του φεστιβάλ με ατελείωτο χορό μέχρι πρωίας. Περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες www.koelntourismus.de και www.koelner-musiknacht.de.

Στο μεταξύ η Κολονία από 15 έως 19 Αυγούστου θα μετατραπεί σε διεθνές πολιτιστικό σημείο αναφοράς και θα ενώσει ένα μεγάλο αριθμό εκλεκτών Ευρωπαϊκών Φεστιβάλ σε μια πρωτοφανή κορυφαία συνάντηση! Με 40 εκδηλώσεις και πάνω από 200 καλλιτέχνες να ανεβαίνουν στη σκηνή σε 12 σημεία της πόλης και στις δύο όχθες του Ρήνου, η καρδιά της ποπ κουλτούρας χτυπά στην Κολονία.

Το κέντρο του φεστιβάλ για την ηλεκτρονική, indie, ποπ και club κουλτούρα θα βρίσκεται στο συγκρότημα Rhein-Triadem, πολύ κοντά στον καθεδρικό ναό και στις όχθες του Ρήνου. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.c-o-pop.de.

Αλλά και οι φίλοι της μόδας θα εντυπωσιαστούν με την έκθεση Christian Dior στο μουσείο Εφαρμοσμένης Τέχνης της Κολονίας με 180 εκθέματα, συμπεριλαμβανομένων 20 δημιουργιών υψηλής ραπτικής. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.museenkoeln.de.

Ακόμα το “Cologne Home Theater” θα παρουσιάσει τις παραστάσεις του πάνω από τις σκεπές της Κολονίας, στην ταράτσα του Crow Plaza Cologne City Center έως τις 12 Αυγούστου (www.beianruftheater.de) και τo Kunst Film Biennale, ένα πρωτότυπο μίγμα φεστιβάλ και εκθέσεων , μοναδικό στον κόσμο, θα λάβει χώρα από τις 18 ως τις 21 Οκτωβρίου σε Κολονία και Βόννη. (www.kunstfilmbiennale.de). 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Germanwings ή καλέστε στο νέο τηλεφωνικό κέντρο της Germanwings, τηλ. 211- 000- 3232.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v