Nilaya Mystic Spa: Μοναδικές στιγμές απόλυτης χαλάρωσης

Μυστηριακό περιβάλλον, μεθυστικά αρώματα και... αυτοκρατορική περιποίηση υπόσχονται τα νέα προγράμματα του Nilaya Mystic Spa και σας περιμένουν για να σας χαρίσουν δροσερές Nilaya Summer Days και να σας κάνουν να λάμψετε στις διακοπές σας.
Nilaya Mystic Spa: Μοναδικές στιγμές απόλυτης χαλάρωσης
Το NILAYA Mystic Spa αυτό το καλοκαίρι μας προτείνει Nilaya Summer Days, θεραπείες που αποτελούν την απόλυτη απόδραση σε δροσερούς προορισμούς δροσιάς, ανανέωσης και ευεξίας, ενώ είστε στην πόλη. Επιλέξτε ανάμεσα σε τέσσερις καλοκαιρινές θεραπείες που σας φροντίζουν από την κορυφή ως τα νύχια και επισκεφτείτε τον καλοκαιρινό προορισμό των διακοπών σας πιο χαλαρωμένη και όμορφη από ποτέ!

VANILLA & COCONUT: Για απόλυτη λάμψη και για μία εντυπωσιακή εμφάνιση στην παραλία (Διάρκεια1 ½ ώρα, Τιμή € 95)

Μεθυστικά αρώματα από βανίλια και καρύδα θα προετοιμάσουν το σώμα σας για την έκθεση στον ήλιο, χαρίζοντας του λάμψη και ενυδάτωση. Η θεραπεία ξεκινά με απολέπιση σώματος με ειδικά scrub καρύδας και βανίλιας για τη βελτίωση της υφής και τη λείανση της επιδερμίδας. Ακολουθεί massage με αιθέρια έλαια και ενυδάτωση με πλούσια, ενυδατική κρέμα η οποία ολοκληρώνει τη θεραπεία αφήνοντας το δέρμα μεταξένια απαλό.

TROPICAL KIWI GLOW: Αν λατρεύετε το δροσερό KIWI (Διάρκεια1 ½ ώρα, Τιμή € 95)

Η απόλυτη θεραπεία για λάμψη και προετοιμασία πριν την έκθεσή σας στον ήλιο βασισμένη στο εξωτικό KIWI. Η θεραπεία ξεκινά με peeling με kiwi για να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα προετοιμάζοντας το δέρμα σας για ομοιόμορφο μαύρισμα. Ακολουθεί χαλαρωτικό massage με αιθέρια έλαια και ενυδατική μάσκα σώματος. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με πλούσια ενυδατική κρέμα για λάμψη και ενυδάτωση.

LuLur: Εάν θέλετε να προστατέψετε το σώμα σας και να του χαρίσετε βαθιά ενυδάτωση πριν ή μετά τις καλοκαιρινές σας διακοπές (Διάρκεια 2 ώρες, Τιμή €120)

Μία υπέροχη εμπειρία αισθησιακής ενέργειας. LuLur είναι το όνομα μιας αρχαίας τελετουργίας της Ανατολής, που ακολουθούνταν για την προετοιμασία του κοριτσιού για το γάμο του. Μια εξωτική θεραπεία για το σώμα και το πνεύμα που συνδυάζει όλα τα ωφέλιμα αποτελέσματα και τις ενεργές ιδιότητες των αρωματικών μπαχαρικών, του γιαουρτιού και των φρούτων. Βασικό συστατικό της θεραπείας είναι το 100% φυσικό γιαούρτι, πλούσιο σε συστατικά όπως ασβέστιο, βιταμίνες, λιπίδια και πρωτεΐνες Α & Β που προσφέρει ενέργεια, ζωντάνια, ενυδάτωση, θρέψη, φρεσκάδα και ελαστικότητα στο δέρμα.

Εφαρμοζόμενο στη θεραπεία συμβάλει στην εξισορρόπηση του δέρματος και την επαναφορά του PH στη φυσιολογική του ισορροπία ενώ είναι ιδανικό για να καταπραΰνει τους ερεθισμούς. Η βαθιά θρέψη του δέρματος είναι το μοναδικό αποτέλεσμα της θεραπείας LuLur, που θα αφήσει το δέρμα σας, φρέσκο, νεανικό και απαλό σαν μετάξι.

SUMMER SPA MANICURE €35 – SUMMER SPA PEDICURE €45

(Διάρκεια 2 ώρες συνολικά)

Το απαραίτητο συμπλήρωμα μίας προσεγμένης καλοκαιρινής εμφάνισης είναι τα περιποιημένα και όμορφα άκρα. Η θεραπεία ξεκινά με ένα χαλαρωτικό ποδόλουτρο με αιθέρια έλαια λεβάντας. Συνεχίζεται με scrub ποδιών από λεβάντα και μέλι για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Ακολουθεί manicure-pedicure και ολοκληρώνουμε την περιποίηση των άκρων με μία δροσιστική μάσκα από λεβάντα και γιαούρτι, για μεταξένια αίσθηση.

Το NILAYA Mystic Spa καινοτομεί για μία ακόμη φορά στο χώρο των spa και προτείνει ένα νέο concept απόδρασης και ανάτασης σώματος και πνεύματος, το mystic spa. Μυστηριακή ατμόσφαιρα, χαμηλός φωτισμός, θεραπείες εμπνευσμένες από τον εξωτισμό της Ανατολής σας μεταφέρουν σε κόσμους μαγικούς, σε ένα χώρο καινούριο εξ’ αρχής.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 09:00 – 21:00, Σάββατο 09:00 – 16:00
Διεύθυνση: Χαριλάου Τρικούπη 149, 145 64 Κηφισιά
Τηλέφωνο: 210 8001130
Yπεύθυνη Κέντρου: Τσουκαλά Βαρβάρα

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v