Germanwings: Χαμηλό κόστος, υψηλή αξιοπιστία

Με το βραβείο ”Υψηλότερης Αξιοπιστίας” στα Airbus A319 για τη χρονική περίοδο 2005-2007, η Germanwings έχει πλέον κάθε λόγο να υπερηφανεύεται για τις νέες της επενδύσεις σε καινούργια, σύγχρονα αεροπλάνα που πετάνε ψηλά σε χαμηλό κόστος.
Germanwings: Χαμηλό κόστος, υψηλή αξιοπιστία

H Germanwings λαμβάνει μέγιστη διάκριση για τον πιο αξιόπιστο στόλο αεροσκαφών. Με αυτόν τον τρόπο αναγνωρίζονται οι επενδύσεις της εταιρείας σε καινούρια αεροσκάφη και νέες τεχνολογίες.

Κολονία/Βόννη, Μπανγκόκ: Η Germanwings έχει και επισήμως πλέον τον πιο αξιόπιστο στόλο αεροσκαφών Αirbus A319. H αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους παρέλαβε από την Αirbus, τον ευρωπαϊκό κατασκευαστή αεροσκαφών, το βραβείο ”Υψηλότερης Αξιοπιστίας” ανάμεσα σε όλες τις αεροπορικές που ο στόλος τους αποτελείται από Airbus.

Ο τίτλος προήλθε από το συμπόσιο της Airbus στην Μπανγκόκ. Με αυτό η Airbus αναγνωρίζει την τεχνολογική υπεροχή του στόλου της Germanwings και τη μέγιστη αξιοπιστία στη συντήρησή του. Τη συντήρηση των αεροσκαφών της Germanwings έχουν αναλάβει τεχνικοί της Eurowings και της Lufthansa.

H διάκριση αυτή, η οποία απονέμεται πολύ σπάνια, αφορά στη χρονική περίοδο από το 2005 έως το 2007. Σε αυτό το χρονικό διάστημα ο στόλος της Germanwings κατάφερε να αγγίξει σε αξιοπιστία το απίστευτο ποσοστό του 99,9%! Αυτό σημαίνει ότι στη συγκεκριμένη εταιρεία χαμηλού κόστους, δεν έχει ακυρωθεί καμία πτήση λόγω τεχνικών προβλημάτων.

O Τhomas Winkelmann, εκπρόσωπος του διοικητικού συμβουλίου της Germanwings δήλωσε: ”Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι και περήφανοι για αυτή τη διάκριση. Δείχνει ότι οι επενδύσεις μας σε καινούρια αεροπλάνα σύγχρονης τεχνολογίας και μειωμένης ρύπανσης άξιζαν τον κόπο”.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v